| superpissy40 a întrebat:

Cu ce ma pot epila pe picioare? Care este cel mai eficient? Aparatul de ras,crema epilatoare,benzile epilatoare, lama de ras sau ceara? Si de ce? Precizez ca am aproape 13 ani si am destul par pe picioare si vreau sa ma duc si eu la scoala cu fuste de blugi fiindca este vara si vor rade colegii si colegele de mine.

Răspuns Câştigător
| Aryadna a răspuns:

Buna! crema epilatoare va face parul mai gras si mai des, chiar daca este usor sa o folosesti parul va creste peste max 5 zile din nou, benzile depilatoare sunt bune (cele reci) dar suparafate se va inrosi si nu te vei putea expune o zi la soare(lumina naturala), aparatul de ras ramane cel mai simplu de folosit in plus iti pote lasa o piele fina deoarece elimina pielea moarta de pe picioare, vb cu mama ta ea stie mai vbwinking Succes!

3 răspunsuri:
| BubblesDoubleS a răspuns:

Epileaza-te cu crema de ras este cea mai eficienta si nici nu doare, plus ca incetineste cresterea parului.
Restul dor si mai ales daca te-ai epila cu lama parul ti-ar creste foarte repede si vei mai avea si bubite.

| llucixxl a răspuns:

Ești "pissy", linge-te.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti recomand ceara, chiar daca va durea.Pentru ca nu iti mai creste par excesiv pe picioare si nu va trebui sa te epilezi foarte des.Si sa nu folosesti niciodata crema epilatoare pentru ca nu te ajuta cu nimic, mai rau te chinui cu ea + ca miroase foarte urat.happy