Am rau de mare, cu trenul daca am mers de 5-6 ori in viata mea si nu mi-a placut pentru ca e prea lent si in plus nu e prea comod.
Masina e a doua mea casa deci pe primul loc e masina si pe al doilea avionul...
Cu trenul este distractiv sa calatoresti cu prietenii, cu avionul cu persoana iubita, cu masina cu parintii. iar cu vaporul nu ca se scufunda:
Pai...
cu avionul m-as duce intr-o alta tara ca este mai rapid si mai sigur
cu vaporul as calatori, o calatorie p mare ar fi de vis:X
cu masina m-as plimba in oras
cu trenul m-as plimba in tara, sa vizitez cele mai frumoase locuri:X
Cred ca trenul ramane un mijloc de transport interesant, imi trezeste multe amintiri, totusi senzatia cand esti deasupra norilor e parca de negalat. Cu masina e cu totul o alta experienta, iti permite sa asculti muzica in timp ce mergi, te opresti unde vrei, e mult mai simplu as putea spune... Depinde totusi de necesitati, costuri...
Cu avionul e fascinant. Cu vaporul e romantic. Cu masina e ok. Cu trenul e in regula. Prefer cu avionul pentru ca se ajunge repede la destinatie si in comparatie cu vaporul, in avion nu imi vine sa vomit.
Cu avionul, dar sa știu ca nu http://mugur-ionescu.ro/wp-content/uploads/2009/01/airplane2.jpg. Ma înțelegi?
Sincer cu avionul pentru ca este cel mai sigur transport.La inceput iti e frica dar dupa cateva minute te simti regele lumii
Bafta
Eu deocamdata nu am calatorit nici cu vaporul nici cu avionul,am mer doar cu masina si trenul :d, dar cred ca mi-ar placea sa calatoresc cu avionul chiar daca mi-ar fi putin frica la o asemenea inaltime. sunt privelisti foarte frumoase si mie in general imi place sa ma uit de atentie la ceva si sa aflu mai multe...dar mi-ar placea si cu vaporul.:X iubesc apa, si mai ales sa vad cerul liber :X cred ca ar fi super. Plimbarile cu masina nu prea imi plac, adica mai mult mi se face rau, iar cu trenul imi place cat de cat :d
Cu avionul distante mari
Cu vaporul in vacante
Cu masina prin vecini
Si cu trenul. niciodata
Razviiiiiiiiii întreabă:
Dhhyyyy întreabă: