Cu nimic. E bun asa cum e.
Ca indulcitori poti folosii mierea sau zaharul brun(nerafinat).
Poti sa indulcesti ceaiul cu miere de albine sau cu zaharina sau sirop indulcitor, sunt foarte bune ca indulcitoare daca nu poti bea ceaiul fara indulcire...
Zahar. Indulcitorii ceilalti sunt destul de periculosi, care fac urmatoarele (copy/paste, imi pare rau) :fenilalanina (~50%), care are efecte neurotoxice si poate produce fenilcetonurie si stari de apoplexie; dicetopiperazina, care are potential cancerigen la nivelul creierului; acid aspartic (~40%), care afecteaza procesul de dezvoltare a creierului si functiile acestuia si metanol (~10%), care inhiba metabolismul oxigenului, produce orbire si a carui produsi secundari au efecte teratogene (pot produce mutatii genetice).
Cel mai bine ar fi daca ai putea bea ceaiul neindulcit, sau daca nu poti asa, foloseste miere de albine.
anonim_4396 întreabă: