| yoanna73 a întrebat:

Cu ce sa sterg tastatura?

14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Tastatura se curata deconectandu-l din calculatorul oprit in prealabil!
Prima data se asipira tastatura de praful care a intrat intre taste, dupa care se sufla cu aspiratorul.
Se umezeste usor cu spirt sanitar coltul la o carpa moale, care nu lasa scame si se sterge suprafata si lateralele, atat a cutiei cat si a tastelor. Se repeta procedura pana la curatire totala. Pentru locurile mai greu acesibile (intre taste) folosim un betisor mai tare introdus in carpa (eu folosesc lopatica de inghetata).
Dupa ce s-a curatat, se lasa cca jumatate -o ora la uscat, dupa care se poate folosi din nou.

cristian
| cristian a răspuns:

Cu un servetel dezinfectant.

| psiholoaga a răspuns:

Pui pe o discheta de vata spirt si stergi bine. Pentru locurile mai greu accesibile, folosesti un betisor cu vata (din ala pentru ureche).

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cu un pamatuf special cumparat de la supermarket.

| DenissaDeea a răspuns:

Eu o sterg cu servelete umede speciale de sters si o sterg cu un prosopel uscat de bumbac sau cu solutie speciala pentru tastatura, carcastra, mause...la mine depinde ce am in momentul ala in casa la indemana sa curat tastatura si sunt multumita de orcare solutie as alege...

tundenana
| tundenana a răspuns:

Eu folosec un fel de pamatuf... are la capat o perie mica special pentru tastatura care intra bine in toate detaliile iar la celalalt capat are un fel de puf cu care stergi praful de la suprafata... se gasete la supermarcheturi si e foarte ok... merge fara spirt numai sa nu uiti sa inchizi calc...

| mioara a răspuns:

CU O CREMA

| RamonaMn a răspuns:

Eu folosesc asa:
1. Dau cu un material pe care torn spirt.
2. Dau cu betisoarele de urechi prin toate tastele.

E cam greu dar functioneaza.

| Sara2 a răspuns:

Eu o sterg cu betisoare de urechi si spirt si servetele umede...sa o stergi bine si printre butoane...sunt mai multi microbi in tastatura decat in wc...si daca o scuturi...(adica o intorci invers si o bati un pic de masa) te vei ingrozi ce iese din ea

| ShaKuri a răspuns:

Spirt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu o sterg laughing merg pe principiul cumpar alta! (asta daca nu vorbim cumva despre tastatura laptop-ului...), Apoi daca ne gandim bine... spirt+betisoare+vata+pamatuf+servetele+etc nu sunt mai scumpe decat o tastatura noua? :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu vata si spirt.

| hugin a răspuns:

Dau cu un pamatuf de praf destul de des pe ea si ramane curata deocamdata ( nu uita sa te speli pe maini cand folosesti calc.) laughing

| leinad a răspuns:

Cu tasta del.