| CherryLove a întrebat:

Cu totii ati trecut pe aici , gandesc eu . Dupa 18 ani nu mai primesti alocatia aia maruntica de 42 lei care sunt buni de ceva laughing . Ei bine intrebarea mea este unde ar trebui sa merg sa rezolv treaba mai repede ca cei care depun cerere la biroul de secretariat al scolii asteapta inca 3 4 luni pana o primesc insa eu vreau sa o primesc de luna asta ca trebuie sa mi vina alocatia pe 6 luni . Va dau si funda numai sa mi spuneti

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Trebuie să te adresezi la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială din judeţul tău. Numai bine!

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Potrivit reglementarilor in vigoare, elevii care au implinit varsta de 18 ani trebuie sa depuna o cerere la secretariatul scolii unde invata, prin care sa solicite prelungirea acordarii alocatie. Deci, cererea se depune numai la secretariatul scolii --- daca ai depus-o, iar alocatia nu ti-a venit pana acum, atunci trebuie sa mergi la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale din orasul tau.

| adriangabor92 a răspuns:

La deva

| allax222 a răspuns:

Alocati nu o mai primesti dupa ce ai terminat scoala.

| CherryLove explică (pentru allax222):

Pai nu am terminat. Insa deja am implinit 18 ani anul trecut si am inteles de la niste persoane ca au mers la nu stiu ce circa financiara sau habar n-am unde si le-a venit alocatia mai repede.

| RoCkMuSicFtW a răspuns:

Dupa ce ai facut 18 ani si ai term liceul nu mai primesti alocatie pentru ca " acum esti o persoana matura si te poti angaja ". stiu e naspasad