Imi place serialul si Miley are unele melodii dragute. Nu sunt fan inrait dar imi place cat de cat.
Fetitei mele care are 5 ani. Ma dispera cu Hana Montana. Vrea par blod ca si Hana Montana, microfon Hana Montana, haine Hana Montan iar eu vreau doar sa-i treaca isteria asta:d.
Mie imi plac decat 2 melodii d`ale ei.the climb si party in the USA.in rest de ea nu`mi place ba chiar ma enerveaza zambetul ei exagerat
Peste tot la tv Hanah BannanaNu mai e ceea ce a fost.Am 15 ni si mi-e rusine sa ma uit la asa ceva.Prefer Viata cu Louie, Piratu` Jack cel teribi, astea-s denene adevarate nu ce e acum. Ex fratii Jonas...penibil.Desi nu sunt desene
:-&...bleax.ma dispera isteria asta cu Hanna Banana. tate prostiile is cu mecla ei...cand merg la scl aproape km la 2-3 ziel cre ca vad pa una cu ghiozdan roz cu Hanna
Mie . Nu sunt obsedata ca altele, dar este dragut serialul + Miley are melodii foarte frumoase .
Ihhh, mie sigur nu...nu suport zambetu ala care ii dezgoleste gingiile bleah...si cand vad pe toata lumea cu: gentute, palarii, ochelari, ceasuri, caiete cu ea imi vine sa ma urc pe pereti! bine ca nu-si face si propria marca de salam!
Se scrie hannah sincer, mie nu imi place hannah mie imi place de miley cum e ea in viata de zi cu zi... talentata, destul de buna cataareata si este foarte fruumoasa spre deosebire de alte vedete canta live si canta superb decii daa dar o prefer mai mult pe miley
anonim_4396 întreabă: