Ceau
Meniu McChicken; si aripioare de pui, Crispy Chicken McWrap.Desi nu am mai dat pe acolo de cand am citit si vazut pe internet cat de nesanatoasa e mancarea de la ei, s-a facut experiment cu un cheesburger si cartofi prajiti, 4 ani i-a tinut pe masa fara sa-i atinga sau sa-i acopere si carnea na putrezit sau ceva.Dar tie?
Eu imi iua 4 mc puisori fara castraveti extra maioneza, o fanta medie si un mc chicken... deja mi-am facut pofta
Eu imi iua 4 mc puisori fara castraveti extra maioneza, o fanta medie si un mc chicken ... deja mi-am facut pofta
Pai atunci du-te maine la mcdonald
Chiar as vrea dar nu ma mai duc parintii luna asta ca am fost
Mersi buna idee
Oricand
Te duci cu prietenii sau ii rogi sa-ti cumpere la pachet meniu
Mie imi place Happy Meal cu Hamburger Mc puisor si Fanta(cartofi numi plac).
Nici mie nu imi plac cartofii
Buna.
Pai, eu imi iau de la McDonalds, de obicei : Meniu McChicken, Hamburger si Cartofi Prajiti, sau, Aripioare de Pui.
Oricine mananca macar de 2 ori pe an la mcdonalds... unii chiar mai mult decat altii.stim cu totii ca nu este o mancare sanatoasa, dar macar odata pe luna nu strica sa mananci un hamburgar sau o portie de cartofi prajiti, mie insa imi plac salatele
Mai nou poti comanda si acasa.ieri am sunat la fastfoodcurier.ro si m au scutit de drumul pana la mc
mihaielo întreabă: