| DeMentaa a întrebat:

Cum a aparut cuvantul?

Răspuns Câştigător
| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

cand s-au combinat literele laughing rolling on the floor si ce combinatie au facut...rolling on the floorrolling on the floor...in grup rolling on the floor

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu gandeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuvantul a aparut cand te-ai nascut mata pismas pe tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand a vorbit omullaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In preistorie sa gasit unu8 mai destept care a dat nume obiectelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, a gasit cineva un referat cum a aprut cuvantul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima fata e proasta cl!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a format din impreunarea vocalelor si consoanelor.se spuna ca in urma cu aprximativ 3000de ani un fel de om a spus toate consoanele iar dupa un sefert de ora a spus tot alfabetul oamenii au spus sa incerece sa le impreuneze iar ei au dsesenat pe pietre tot felul de litere (consoane si vocale) iar apoi le-au amestecat pe toate si au iesit tot felul de cuvinte. am avut la teza anul trecut si am luat 10

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grparea literelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuvantul a aparut odata cu scrisul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E buna intrebarea dar chiar vrei sa stii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stii? 1 dumnezeu a facut pamantul 2 dumnezeu a facut oamenii 3 oamenii au vrut sa comunice intre ei! daaaaaaaa

| valysmacher a răspuns:

Am inteles cum a aparut dar cand a aparut?

| Tube_Alexander_1994 a răspuns:

Cuvantul. cum a aparut? pai va spun eu; un preistoric idiot si paros vrand sa ridice o piatra a scapat_o pe picior si atunci a aparut primul cuvant :AH BAGAMIAS... dupa care au inceput sa exerseze cu bete lovinduse in cap fiecare exclamand altceva' de acolo vine si vorba :ESTI BATUT IN CAP.

| Vladu_Alex_1998 a răspuns:

Oare cum a aparut cuvantul? Va-ti pus aceasta intrebare? Cuvantul a aparut asa : Erau odata niste litere vorbitoare, ele mereu se certau, si niciodata nu reuseau sa formeze ceva, sau sa se impace.Toata ziua ele se certau, zicandu-si una celeilalte ca ea este mai folositoare.
Intr-o zi, cartea, le spuse :
- Nu va mai certati, gata! Uitati-va la voi! Ar trebui sa fie pace intre voi nu ura. Cu toate sunteti folositoare la ceva.Eu am atatea pagini goale.Voi ar trebui sa formati cuvinte, nu sa va irositi timpul pe nimicuri.
Si in momentul acela, literele si-au dat seama ca fara ele lumea nu ar avea sens, si sa-u luat cu totii de mana, si in jurul lor s-a format o aura magica, si s-au format cuvintele.
Din ziua aceea literele au inteles ca toate sunt folositoare, si au ajutat oamenii.