Pai a fost foarte frumoasa. Ce-i drept a fost plctiseala mare cat ne-a tinut directoare un discurs...nu prea se pricepe... apoi a fost fain. Succes in noul an scolar
A fost faina, cam plictisitoare la incepu pana a terminat "deschiderea" directoarea. Apoi in clasa n-am stat decat 10 minute pentru ca diriga noastra n-a venit la scoala asa ca am plecat cu totii la un suc si macar ne-am "distrat" si noi putin.
Am intrat in a cincea. a fost mortal. suntem doar 15 in clasa si avem o diriginta de doar 21 de ani. suntem primii ei elevii. Parte cea buna e ca sunt vecina ei.
Pai din cate stiu a fost frumos dar foarte multa agitatie! Am primit carti vechi...sa zicem ca mi-a placut doar 46%
Pai in primul rand chiar ma plictiseam sa stau acasa dar acu ca a inteput imi place directoarea ma cam plictisit nu stiutiu cred ca a vrut sa ma adoarma dar in fine apoi a fost fain am mai ras de diriginta si m-am intalnit cu colegi cam atat
Pentru mine a fost prima zi de liceu,si pot sa zic ca a fost super,deja m-am imprietenit cu cateva fete de la mine din clasa, si am si o diriga de treaba, a ta cum a fost?
Pai la clasa a 10 iti dau sa faci o compunere despre ce am facut in varaa dar sa fie de 50 de pagini.