| superpissy40 a întrebat:

Cum a fost prima voastra zi de scoala? Scuze de categorie!

Răspuns Câştigător
| blueangel99 a răspuns:

Pai a fost foarte frumoasa. Ce-i drept a fost plctiseala mare cat ne-a tinut directoare un discurs...nu prea se pricepe... apoi a fost fain. Succes in noul an scolar big grin kiss

14 răspunsuri:
| Eღilia62 a răspuns:

A fost faina, cam plictisitoare la incepu pana a terminat "deschiderea" directoarea. Apoi in clasa n-am stat decat 10 minute pentru ca diriga noastra n-a venit la scoala asa ca am plecat cu totii la un suc si macar ne-am "distrat" si noi putin.

| Simpluuu a răspuns:

Am intrat in a cincea. a fost mortal. suntem doar 15 in clasa si avem o diriginta de doar 21 de ani. suntem primii ei elevii. Parte cea buna e ca sunt vecina ei.

| NyanCat a răspuns:

A fost super tare :X :X Inafara de doua colege care ma enervau la clme >

| MonsteR_4456 a răspuns:

Frumos! Nu m-am dus laughing

| KiryuZero a răspuns:

A fost super, abia asteptam sa imi intalnesc colegii si prietenii

| Dia a răspuns:

Cam ca si restul;-j

| Ciuuf a răspuns:

Pai din cate stiu a fost frumos dar foarte multa agitatie! Am primit carti vechi...sa zicem ca mi-a placut doar 46%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a placut! A fost super! Nu mai aveam ce face acasa! Mi-am intalnit toti prieteni si colegii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abia asteptam sa incepem.Mi-am revazut colegii mei nebuni...va urma un an plin de nebuniibig grin

| YourEternalLove a răspuns:

Pai in primul rand chiar ma plictiseam sa stau acasa dar acu ca a inteput imi place directoarea ma cam plictisit nu stiutiu cred ca a vrut sa ma adoarma dar in fine apoi a fost fain am mai ras de diriginta si m-am intalnit cu colegi cam atat

| Geotr a răspuns:

Pentru mine a fost prima zi de liceu,si pot sa zic ca a fost super,deja m-am imprietenit cu cateva fete de la mine din clasa, si am si o diriga de treaba, a ta cum a fost?

| RoxyAngel a răspuns:

Super tare! mi-am cunoscut noii colegi:X

| Irrynel a răspuns:

Suuuper tare happybig grin Ma plictisisem sa stau acasa. happy

| maridragi a răspuns:

Pai la clasa a 10 iti dau sa faci o compunere despre ce am facut in varaa dar sa fie de 50 de pagini.

Întrebări similare