| Iunix a întrebat:

Cum ar fi mai bine : Să mă duc la facultate cu frecvență ( IF ) la ASE la Finanțe ți bănci sau să mai aștept un an și să mă duc la cibernetică la învățământ cu frecvență scăzută ( IFR )? Media de la bac nu-mi permite să intru la cibernetică la IF dar pot să intru fără probleme la IFR.

3 răspunsuri:
| MirelaC a răspuns:

Salut
Depinde si de dorintele tale si ceea ce te atrage si consideri ca iti place.
Ase-ul este o idee foarte buna si daca te va pasiona si iti vei dedica din timpul tau pentru studiu, pe viitor va fi foarte ok dpdv al locului pe munca. Inca un aspect important este faptul ca Ase-ul este la zi, iar cealalta optiune este cu frecventa redusa. Daca vrei sa faci o facultate, fa-o cum trebuie. Eu chiar nu consider ca o facultate la care mergi doar in weekend, este facultate, in plus interesul profesorilor este mai scazut pentru IFR.
Daca vei astepta un an, exista sanse destul de mari sa vrei sa lucrezi, iar odata ce ai inceput munca si o sa ai banii tai, iti va fi greu sa renunti la job. Da, poti imbina munca si facultatea, dar numai chef pentru studiu nu vei mai avea dupa ce termini munca.
Gandeste-te bine, cauta informatii pe internet, pe forum-uri si vorbeste si cu familia.
Paa

| Bondarel99 a răspuns:

De ce sa mai aștepți un an? In plus e mai bine la IF decât la IFR.

| Maria39popescu a răspuns:

Depinde acum cum este si programul tău, daca ai timp si suficientă energie sa mergi in fiecare zi poti sa te duci la cea cu frecventa