Culca-te mai devreme cu o ora-doua, nu fuma si nu consuma alcool in timpul saptamanii.
Spalat pe fata plus cateva exercitii fizice si ar trebui sa fii ok. Eu asa fac
Shin.
Iti masezi usor zona in care sunt timpanele, timp de 5 minute, fara sa te gandesti la nimic, deci relaxare totala, folosind degetele aratator si mijlociu de la ambele maini, normal cele stangi la timpanul stang si drepte la drept...vezi cum ti-am scris, am crezut ca deja te-a prins somnolenta...repeta figura de cate ori simti aceasta toropeala. Nu bea cafea, ea isi face efectul peste 3 ore si ramai treaza noaptea.
Incearca sa dormi mai mult noapte si i-a niste vitamine. Parca nu iti este asa de somn daca ei vitamine. Eu iau de vreo 2 luni si mi-a mai trecut din somnolenta. Erau zile in care era sa pic in nas de somn cu toate ca dormeam noaptea.
Nu cumva mănânci prea mult (sau prea consistent) în pauza de masă? Încearcă să faci o scurtă plimbare după masă ca să-ţi ajuţi digestia. Şi ar mai fi ceva: dormi suficient noaptea? că altfel, e zadarnic orice sfat!
Bei cafea? ceai? daca poti, asculta niste muzica, vb la tel, cauta sub interesante de discutat dac aai timp. daca nu, incearca sa mergi ODIHNITA LA SERVICI
Poate nu dormi suficient noaptea, sau metabolismul tau a redus "motoarele" din cauza unei lipse de vitamine.
Sincer aceeeasi problema o am si eu mai ales dupa pauza de masa si nici macar nu mananc foarte mult(un sandwich sau 2 banane)