Bună.
Cu o alimnetație echilibrată, mișcare (practicarea unui sport frecvent), fără stress, fără abuz de alcool, tutun, droguri, medicamente, etc., vizite la medic periodic pentru a preveni o eventuală afecțiune (vindecarea este mai grea), economii financiare și multe altele.
Pa, pa.
Mancand sanatos, facand sport regulat, nefumand, sa nu te atingi de alcool, droguri, si cel mai important sa profiti de toate ocaziile din viata si sa traiesti clipa ca sa sa fi cat mai fericit si sa nu ai niciodata regrete!
Ceva citate ce mi-au placut :
~Nu cred ca omul imbatraneste. Cred mai curand ca in viata unui om se intampla altceva: la o anumita varsta, omul ramane pe loc si stagneaza. [Thomas Sterans Eliot]
~ Fericirea consta in faptul de a poseda ceva. Inseamna a avea parte de tot ceea ce te inconjoara, si a te simti contopit in el. In marea valtoare a vietii, fericirea inseamna a te agata de tot ceea ce te poate tine permanent pe linia de plutire.[Corrado Alvaro]
~ Am comis cel mai grav dintre pacatele pe care le poate comite un om: n-am fost fericit. [Jorge Luis Borges]
Nimeni nu stie ce ne adue ziua de maine. Asa ca traieste frumos si demn, fiecare zi pe rand.