Nu ai de unde sti cu exactitate.Eu cind am chemat salvarea la sotul eram convinsa ca o sa-l ajute si venim acasa.Toata ziua s-a comportat ca si inainte doar i s-a facut rau de la o vreme.Dar asta nu a insemnat nimic pentru ca si alta data l-am dus la spital si l-am adus acasa sanatos.Dar de data asta inima i s-a oprit in drum spre spital si l-am pierdut.Nu am realizat ca e ultima lui zi pentru ca daca realizam urlam cu totii cu disperare.
Sper ca vrei sa stii din curiozitate!
Daca moare de batranete sau de vreo boala si efectiv -asta e! in primul rand cu vreo maxim 3 zile inainte nu mai mananca ci doar cateva inghitituri de apa.Cand se apropie momentul poate fi sau nu constient. Unii mor constienti. Unii au privirea schimbata,privesc in gol, nu te mai aude, degeaba il strigi nu mai este in simtiri.Altii pot fi anxiosi, nervosi, irascibili(in special cei bolnavi-cancer -cei care stiu ca vor murii)Au gura deschisa si uneori respira asa.in doi timpi, fac zgomot la respiratie sau te intrebi daca mai respira.Depinde,sunt atatea in comportamentul lor...Altii vor sa fie lasati singuri, linistiti.Cam asa mi-a fost dat sa vad muribunzii.Repet, sper ca a fost o curiozitate de-a ta.
Pa!
Elenaoprisan are dreptate. privesc in gol.imi amintesc cand a murit bunica mea.stiu ca s-a uitat la mine cu ochii tristi.desi nu zicea nimic, parca si-ar fi luat ramas bun si asa a si fost.nu mananca nimic, refuza orice mancare sau in cel mai rau cauzi trebuie ei hraniti pentru ca nu se pot misca. spun din experienta si daca nu e doar din curiozitate, cel mai bine ar fi ca pers. respectiva sa fie dusa la spital si asta cat mai repede.scuze daca te-am informat gresit, dar am scris aceste randuri in lacrimi.
Adrian277 întreabă: