Buna. sa te sponsorizezi nu stiu dar ai putea sa vb cu directoarea sau diriginta ta. pentru burse, depinde de scoli, la mine se dau burse de merit, burse pe venit de familie si mai sunt dar nu stiu
exact... si asta te.ar putea ajuta macar sa ai cativa banuti...
Buna Alina, nu cred ca in ziua de azi, mai ales in Romania se mai fac astfel de sponsorizari, dar totusi, prezinta-ti cazul in fata reprezentantilor unei firme sau a unui om mai bogat care este dispus sa te ajute financiar. Cat despre cazul tau, pot zice ca stiu ce simti si prin ce greutati treci,, eu am ramas fara mama la varsta de 10 ani, acum am 17, sunt la liceu, si mai am inca 3 frati ( unul mai mare si 2 mai mici ). Sper sa iti indeplinesti visul si sa iti intalnesti fratiorul si sa te bucuri de viata, fii puternica ca nu esti singura fara mama, fii puternica, pup.
Da, multumesc.
pai, chestia e ca nu as vrea sa se afle in scoala.adica sa nu fiu aratata cu degetul.As vorbi cu directoarea, i-as dadetalii, dar fara sa se afle printre elevi. M-as simti nasol...Va multumesc
Cum as putea sa iau legatura cu Gigi Becali? Incerc sa fac rost de o adresa, ceva, dar nu prea reusesc...
catalin542000 întreabă: