| Lollypop a întrebat:

Cum as putea sa ma ingras cu 2 kilograme in plus?laughing Fundahappy

Răspuns Câştigător
| ionutt a răspuns:

Eu as face orice sa slabesc vreo 5-6 kg iar tu vrei sa te ingrasi laughing!
Uite. daca esti mica de statura sa stii ca nu trebuie sa te ingrasi, stiu multe astfel de fete ce se simt bine in pielea lor si eu chiar le consider frumoase. dar daca esti inalta ai putea sa mai pui vreo 2 kg :-> happy. incearca cu mai multe dulciuri dar sa iti monitorizezi cat de des poti greutatea ca sa nu exagerezi.winking funda :X

8 răspunsuri:
| Suzy a răspuns:

Una din chestiile care m-au ajutat pe mine sa ma ingras a fost o cura cu polen... am luat cam 2 lingurite pe zi timp de 2 - 3 sapatamani si am reusit sa ma ingras cam 2-3 kg pe care nu le-am mai pierdut. ( ca isi eu pateam ca si tine: ma chinuiam sa mananc mult, ma ingrasam nitel apoi mi se facea lene si pierdeam kg pe care le pusesem )

polenul contine f multe vitamine din complexul B si o sa iti dea pofta de mancare... in plus e f bogat in aminoacizi deci nu o sa te ingrasi urat de la el, mai mult o sa faci masa musculara mai ales daca faci si sport...

singura problema e sa nu fi alergica la polen... ca mai sunt cazuri... ar trebui sa mananci de cateva ori cantitati f mici (cateva granule) si sa vezi daca ai alergie sau nu

alte cure care m-au mai ajutat pe mine: cura cu germeni de grau, cura cu dojdie de bere.

http://www.topfitness.ro/viewdetails.php?idm=9&t=1

| carminaburana43 a răspuns:

Foarte usor.Iei vitamina C t-i se face mai des foame si manici de mai multe ori sau mai mult.

| ChRoM a răspuns:

Fast food :d

| dudu13 a răspuns:

Toate vor sa slabeasca, numai tu sa te ingrasilaughing Mananca paine alba mai multa, ciocolata.

| alecs94 a răspuns:

Mananca ciocolata big grin

| Wanderer a răspuns:

Mananci

| acdcfan a răspuns:

Pai... e ciudat. Majoritatea vor sa slabeasca nu sa se ingrase dar daca tot ai intrebat, ai putea sa mananci foarte mult, in special chips-uri si alte mancaruri care ingrasa, si sa nu faci prea multa miscare.

| CaVoU a răspuns:

Mananca cereale cu lapte vitalis de ciocolata