anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa ma mut in Londra? Chiria acolo este imenesa pe siteurile unde caut eu(800-2000£ / luna) chiar si pentru un houseshare(o camera din casa). Cred ca nu stiu sa caut eu, stie cineva cum pot sa ma mut la un pret bun(chirie)

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Sa iti zic cat costa pe luna chiria in centrul parisului la un apartament de 3 camere? ce zici de 20.000 euro!?

Romanii care se duc in UK majoritar stau cate 4-5-6 persoane si impart chiria, si nu aleg chirii de 2000 de lire pe luna ci mult mai ieftine

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

E. Londra. Cât ai vrea sa fie chiria?

Exista variante, te muti in afara Londrei și face naveta.

| sierra1 a răspuns:

Alege că ai de unde... bani să fie

https://www.spareroom.co.uk/......are/london

| Furnicuta000 a răspuns:

Intri pe un site de matrimoniale si agati o londoneza, asa poate o sa poti sta pe gratis acolo.
Serios acum, crezi ca umbla cainii cu covrigi in coada? E printre cele mai mari si mai ravnite orase, e normal sa coste mult chiria, 800 lire sa stai singur in camera e chiar ok. Si nu uita ca e printre cele mai periculoase orase, adica atat de periculos ca poti sa te plimbi ziua pe strada si sa te impuste cineva ca asa are el chef. S-a intamplat si romanilor...

| Standt a răspuns:

Cauta grupurile de romani din Londra si intreaba.

| Florian80 a răspuns:

Este f mare chiria acolo..verisoara mea sta in centrul Londrei si da cam 3000 lire lunar pe chirie.asta la un venit de 5000 lire pe luna...e cam mult.

| Simpatic a răspuns (pentru Florian80):

Corect,daca stai sa te gandesti raportat la salariul minim pe economie din RO, cam acelasi pret il au si chiriile din centrul CLUJ-Napoca, cum am zis raportat la veniturile din RO nu din UK!