| EuEuEu_6779 a întrebat:

cum bag filmulete pe you tube?
funditaaaaaa

Răspuns Câştigător
| DiDi a răspuns:

In primul rand ai nevoie de cont, daca il ai, urmeaza pasii acestia:

Ai intrat pe youtube, unde ai bara pentru cautare, langa e "search", "browse" si la final "upload". Dai click pe upload si o sa-ti apara "Upload video" or "Record from webcam", dai click pe Upload Video.
Sus iti apare timpul, cat trebuie sa astepti pana ce va fi gata uploadat video-ul.
Completezi titlul;
Scrii descrierea;
Scrii niste cuvinte cheie pentru a putea fi gasit video-ul tau ex.( numele video-ului, numele contului tau, official version samd );
Selectezi categoria;
La privacy lasi prima bulina selectata;
Si la final, dai click pe "Save changes".

Te uiti sus, si cand ti-a scris "Your file has been uploaded", e gata, video-ul tau a fost adaugat.

Bafta!happy

5 răspunsuri:
| ellalife a răspuns:

Iti faci cont mai intai, si apoi dai simplu upload.happy te descurci in chestiile astea sau vrei mai multe detalii?

| blablablaa a răspuns:

Iti faci cont, dai la new user sau sing up si dai la upload...

| oBanană a răspuns:

Hi
EI bine, ai nevoie de program special. Poti incerca, de exemplu Windows Movie Maker, PhotoStage Slideshow Producer, sau ProShow Gold (acestea le am eu si sunt bune!).
Vreau sa imi raspunzi si mie la o intrebare, te rog o gasesti la intrebari recente, chestia cu "cum sa stiu daca o fata ma place"

Acum poti sa imi dai funda!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti faci cont sau daca ai e mai bine, dai la upload bagi userul si parola si de acolo te descurci