Ma gandeam si eu la efectul centrifug si la efectul cumulativ gravitational.
Iti/Va mai recomand siii Sciencephile the AI.
:) www.youtube.com/channel/UC7BhHN8NyMMru2RUygnDXSg
Da-da-da : pareri aparent diferite ( uneori ) dar care converg inspre acelasi adevar
Putem face o gramada speculatii dar nu vom putea raspunde niciodata la intrebarea "cine a creat lumea?".
Bine, poate putem. ar fi 2 posiblitati, extraterestrii sau dumnezeu. Atunci pe Dumnezeu cine l-a creat, dar cine i-a creat pe extraterestri daca mergem pe varianta a doua? E o intrebare fara raspuns sau cu raspunsuri neargumentate si nedemonstrate. Practic opinii
Eu personal nu cred in varianta cu dumnezeu si cred mai mult ca suntem un experiment al extraterestrilor.
... "daca ar fi existat dintotdeauna ar fi luminat cerul nopti mult mai puternic"...
chir-chiar? WOW! Asa simplu?
In cincizeci de miliarde de ani (procesul de formare al big bangului) sau unit particule foarte speciale. Erau mici și formate din elemente: "apa" "foc" "piatra" "gaze(ca nu are cum aer dacă nu existau copaci" sau unit formând celule mai mari și tot mai mari apoi s-a format explozia care a trimis mai multe celule (alte gaze alte roci alte celule) care s-au unit și acestea formând planetele și stelele și din explozia stelelor s-au format alte stele alte planete. Și particulele sau celule s-au făcut tot mai complexe (s-au format gaze precum heliu, și alte roci precum asteroizii, s-au unit și aceștia și au creat soarele și luna (da, s-au unit ciocnindu-se luna s-a format prin Ciocnirea unui asteroid de o planeta. Și soarele a fost de mult. Asta a "cauzat" energia aia. Celule care au existat din totdeauna. Particule nu celule. Bacteriile s-au format și ele pe acei asteroizi și așa au apărut animalele maimuțele oamenii, pădurile. uite așa! POC!
Si particulele alea de unde vin? O putem tine asa la infinit.
Holy *** idiotilor prea religiosi si holy *** ateilor. Big bangul e o teorie, nu un fapt stiintific INSA e una logica care are sens si d-aia-i cea considerata cea mai plsuzibila. Banuiesc ca la inceput a existat un fel de univers si echilibrul din acel univers a fost distrus de ceva care a format big bangul la randul sau.
Universul NU e infinit FFS. E in expansiune din ce in ce mai lenta!
Deci unda aia de soc încă mai exista și acum? Dar totuși ce se afla după?
Dacă un nimeni nu știe un răspuns sigur puțin probabil ca cineva de aici să poată ști, unele lucruri oricât de mult te-ai gândi la ele nu pot fi logice în niciun fel, asta este ceva ce depășește capacitatea noastră de cunoaștere!
Dar teoria big bang-ului sună cam așa:totul era așa mic încât s-a tot comprimat într-un punct până când e explodat, a aruncat tot în jur, exact ca un balon pe care dacă tot îl apeși se sparge și aruncă numai resturile din el în jur. Eu consider că exista ceva, universul acesta nu s-a putut crea din nimic
Yukiee întreabă:
introduaicinumele întreabă:
anonim_4396 întreabă: