| Sandy_7384 a întrebat:

Cum dau fundita e ciudat sunt pe blog doar de o zii si nu stiu cum am primit un raspuns folositor si nu pot sa il rasplatesc deoarece nu stiu cum sa dau... oricum dau si eu fundita unuia care ma face sa inteleg cum:*

Răspuns Câştigător
| DeeaLove08 a răspuns:

Pai dupa ce apare un raspuns, in partea dreapta a raspunsului apare o funda gri. daca pui sageata pe ea se face portocalie. dai click pe ea si iti apare o casuta cu: " esti sigur ca vrei sa dai acest raspuns castigator?". acolo dai "ok" si gata! sub funda aia scrie raspuns castigator pentru ca funda se acorda celui mai bun raspuns( cel care ar trebui "sa castige"). si acum daca ai inteles, imi dai funda?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Bine ai venit Sandy. Pentru informarea ta privind TPU poti citi raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE, afli aproape tot despre TPU, inclusiv cum sa dai funda. Este simplu, dai clic pe funda din dreptul raspunsului pe care il socotesti cel mai bun si folositor tie si apoi confirmi. Nu te grabi sa dai funda, asteapta sa ai mai multe raspunsuri. Numai bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ți-am explicat pe privat!
Pa, pa.

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Pai pui intrebarea, iti raspund mai multi utilizatori, si vezi cel mai bun raspuns, sub el o sa vezi "declari acest raspuns castigator?" si apesi pe elbig grin, aia este funditabig grin