anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum desaram maslinele?

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

In general se desareaza in apa clocotita, le pui in apa timp de 5 minute si le scoti apoi.

6 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Le tii in apa rece.

| psiholoaga a răspuns:

Le pui in apa calda, intr-un vas si adaugi un cartof curatat sau o felie de paine. Le lasi pana a doua zi.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cu apa calda(o schimbi de cateva ori la aproximativ 2 ore). Le incerci pana iti plac.

| mioara a răspuns:

La oparim/si punem ulei peste ele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In apa calduta sau lapte, schimbi apa de cate ori este nevoie pana ajungi la gustul ca iti place.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Pentru a desăra măslinele le înțepi ușor cu vârful unui ac, le introduci într-un vas cu apă călduță (recomandare: încălzește apa, nu direct de la robinetul cu apă caldă) în care pui și o felie, două de pâine. Pâinea are rol de a trage sarea din ele.
Aceeași metodă o poți folosi și în situația brânzei sărate.
Sfat: cumpără măsline deja desărate, sunt mai la îndemână!
Poftă bună.
Pa, pa.

Întrebări similare