| elena_1795 a întrebat:

Cum devi agent secret? care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi gen liceu, facultate etc.eu mi-as dori sa devin unu in coreea de nord. voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Amaya a răspuns:

Ca sa devii agent secret trebuie sa faci Academia Nationala de Informatii ( ANI ). Sau un master la aceeasi Academie. Nu vei alege tara in care te vor trimite ca agent secret, dar fii sigura ca o sa fii trimisa in diverse locuri de pe glob. Admiterea este destul de dificila, locurile la fete sunt putine... Dar daca te pregatesti din timp ( sfarsitul clasei a unsprezecea, as zice eu ), nu va fi imposibil sa intri. Mai multe informatii aici: http://www.sri.ro/upload/licenta2011.pdf Sa te duci la pagina a patra sa vezi probele pe care ar trebui sa le dai.

2 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Doar ca o parere (nu am cunostinte in domeniu) : Am vazut ca pe la academii se cer stiintele exacte : matematica, fizica... (se presupune ca cine dispune de aceste cunostinte are o gandire logica ), Istorie si Geografie cred... pentru ca trebuie sa cunosti cate ceva despre tara in care vrei sa te duci si foarte important sa vorbesti fluent cel putin limba materna si engleza. Vezi ca nu ai articulat primul verb din fraza ta. Coreea de Nord este cea mai proasta alegere din foarte multe puncte de vedere.

| Saya a răspuns:

Pasionata de Coreea>?big grin