anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum devin admin la cs 1, 6? Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| RaulCristian a răspuns:

Daca e serverul altcuiva ii spui sa iti acorde accesul de admin (ii spui pe YM/skype/mail/whatever). Daca e un server mai serios probabil are un forum unde ai un model de cerere. Daca e serverul tau trebuie sa modifici un fisier anume -->"users.ini" (sper ca am scris bine)

Toate cele bune

14 răspunsuri:
| alexgogo a răspuns:

Salut! Fie iti faci propriul server si esti admin, sau demostrezi pe unul deja existent ca meriti si poti sa fi admin!

Succes!

| Elena1234456 a răspuns:

Fratele meu joaca, de aceea stiu happy. Pai ori donezi, ori iti faci propriul server ori joci foarte multe ore pe unul.

| Christa a răspuns:

Cum adica sa devi admin la cs 1, 6? Admin primesti pe server, de la owner, sau daca ai propriul tau sv.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca e serveru tau, din amxmodx/configs/users.ini

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot in users.ini iti pui parola, useru si flagurile de admin, dupa aia dai restart la server, deschizi cs si scrii in consola setinfo_pw PAROLA sau altceva in loc de (_pw) in caz ca ai modificat. apoi dai connect la serverhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fi atent ca sa devin admin pe un servar uite ce trebuie sa faci:1>trebuie sa joci mult pe un servar care ati place si sa tentelegi bine cu adminu 2smugtrebuie sa fii in top 15 3smugsa vb mult cu adminu pe mess si sa ai zici ca ai mai fost admin pe alt servar si sti sa ai grija de servar 4smugsa nu ijuri pe servar sa nu te vada furios si:.>cred ca poti ajunge adminsmug...Mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum devin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum pot sa ma fac admin pe propriul server e amx mode add :floringlevesanu@yahoo.com

| ONU_2429 a răspuns:

Din cate stiu eu chestia asta o face detinatorul sv de csbig grin

| beni12 a răspuns:

Îi sui unui ald admin

| groby1 a răspuns:

Cum iti faci serveru propriu? dau funda daca spuneti

| BurN_6798 a răspuns:

Hey ma ajutati si pe mine cum pot sa imi fac un server de cs cu zombie? pls help! Y! M:sexy_xxx_08

| BurN_6798 a răspuns:

Cine ma ajuta si pe mine cum pot sa fac si eu un server cs cu zombie Y! M:sexy_xxx_08winking

| RaLu_DaNi_Si_1997 a răspuns:

Vreau sa aflu cum pot sa devin atmin la stremango

Întrebări similare