In dreptul raspunsului este o funda gri, dai pe ea si se face portocalie, atunci inseamna ca ai dat funda
Cand primesti un raspuns in dreapta ai o funda! daca dai pe ea, ii dai funda la ala care a raspuns! ...btw e mai greu sa pui o intrebare decat sa dai fundita!
Cu funditele premiezi un raspuns, pe care il consideri tu castigator.
In dreapta raspunsurilor la intrebarea ta este o funda, o panglica. Trebuie sa dai click pe ea si gata.
Ca sa dai funda : dupa ce [,] cineva iti raspunde la intrebare undeva jos sub raspunsul acestuia iti apare o fundita necolorata si scrie sub ea "Declara raspus castigator". Dai clik acolo.
Ca sa primesti funda: Trebuie sa dai un raspuns corect si sa i se para cel mai corect si bun raspuns dintre toate, iar cel care a pus intrebarea iti va da funda ( cum am mai spus doar daca acesta doreste )
Funda?
Dupa raspunsul fiecaruia in dreapta jos se afla o "fundita" sub care scrie declara raspunsul castigator. dai click pe ea, la utilizatorul a carui raspuns ti se pare cel mai potrivit.
In dreapta fiecarui raspuns ai cate o fundita alb-negru. Daca dai click pe ea, inseamna ca i-ai dat fundita celui care ti-a raspuns.
Un an nou fericiiiiiiit!
Pai langa raspunsul meu (si al oricarui utilizator )apare o fundita gri.(pe care daca apesi se face portocalie aha )
Apesi pe ea si acel raspuns este "castigator".
Ce atata filozofie?
Mersi timeea ai avut cel mai folositor raspuns. daca nu imi ziceai de funda ai portocalie ma gandeam ca e semnul de bifat :*
Pai uite in dreptul raspunsului meu este o fundita argintie daca dai click pe ea inseamna ca ai dat fundita si ea se face portocalie dai click pea ea doar daca crezi ca raspunsul dat de persoana respectiva este foarte bun si te-a ajutat, daca eu nu te-am ajutat si nu ti s-a parut bun raspunsul nu imi dai fundita dar daca da da click pe fundita de la sfarsitul raspunsului meu!
Sper ca te-am ajutat! Sarbatori fericite si sa ai parte de tot ce vrei!
Fundita plizzzzzzzzzzzzzzzzz?
Fundita este un premiu nobel.
El se oferă celui mai inteligent răspuns.
undita o dai atunci cand postezi o intrebare si primesti un raspuns pe care il consideri cel mai bun dintre toate celelalte primite(care te-a ajutat cel mai mult in problema pe care o aveai). Fundita apare in dreptul fiecarui raspuns de la intrebarea pusa de tine. Dai "acorda fundita" si acel raspuns va primi fundita. Funditele apar in profilul celui care da raspunsul. Daca ai foarte multe fundite poti deveni expert TPU.
Fiecare fundita primita apare pe profilul tau.
După ceva timp, când cineva iți dă răspuns, îți apare in dreapta răspunsului, Acolo o fundiță.
Dai clik pe ea, așa acorzi o fundiță!
Te referi la funda de pe TPU? Pai cand ii dai cuiva o funda inseamna ca ai ales raspunsul lui castigator.Ca sa dai o funda dai click pe ea, e in dreapta raspunsului pe care il alegi castigator. O sa iti spuna :alege un raspuns castigator "deasupra intrebarii si tu dai click pe funda din dreapta raspunsului.Succes!
In dreapta raspunsului meu este o fundita gri care se vede in ceata, putin stersa.
da click pe ea.
o sa te intrebe daca declari raspunsul ca fiind castigator.
dai ok, apoi pagina se reincarca si fundita ramane pentru raspunsul respectiv.
acum, intrebare de baraj:
funda?
P. s: poti acorda o singura fundita unui raspuns, al fiecare intrebare.
un raspuns nu poate avea doua fundite, dar nici doua raspunsuri ale aceleiasi intrebari.
adica, la fiecare intrebare exista un singura raspuns castigator, notat cu o singura fundita
Pai in dreptul fiecarui raspuns e o fundita gri. tu trebuie sa dai click pe ea...(asta depinde cui vrei sa-i dai acea fundita)
Cu funda votezi raspunsul care ti s-a parut castigator un fel de medalie se gaseste in partea dreapta a orcarui raspuns deasupra cuvantului (Raporteaza!) pace
Funda este ca un fel de "recompensa" pentru raspunsul pe care il consideri tu cel mai potrivit si mai bun!
La raspunsuri langa raspunsuri celui mai bun langa e o funda si apesi pe ea. Funda?
bodivasile întreabă:
MirunaBera96 întreabă:
Yagami întreabă:
Rusupaul1991 întreabă: