Azi va fi o zi plina. Voi face curatenie prin casa, imi voi aranja cursurile fiindca incep iar facultatea, voi analiza oferta de pariuri fiindca e o dupa-amiaza plina de fotbal la Tv.
Am de gand sa ma uit la cateva documentare pe care le-am amanat de ieri, trebuie sa ajut o prietena fiindca are necazuri si m-a apelat aseara, sa transfer niste date pe stick pentru. a trimite cuiva niste documente in domeniul constructiilor si trebuie sa ma mai vad si cu cineva la o cafea in mijlocul pranzului. Ah, si trebuie sa ma mai duc la cineva ca am promis de cand sunt acasa si n-am fost om de cuvant. Sper sa le fac pe toate, acum stau in pat si beau ness, aman, tot aman, luar-ar naibii de lene.
E urat si a plouat.
Voi asculta muzica si voi sta pe net.
Maine imi voi face temele si voi invata.
E intunecat, azi am meditatii, iar apoi plec si ma mai intorc acasa abia luni.
Astăzi a fost o vreme mohorâtă, umedă, rece, urâtă. Astăzi a fost o extrem de plictisitoare, doar am pierdut vremea. Mâine va fi o zi plină şi super, de mâine nu o să mă mai intereseze ce spun şi fac ceilalţi, mâine, voi fi eu şi nimeni alta, mâine mă voi distra şi un singur lucru mă disperă: temele pe care o să le am mâine. Sper să nu ne dea profii teme multee. vă rugăăm În rest. voi fi happy şi crazy
Pai si la mine a picurat putin.
Ce voi face azi?
Pai daca nu mai ploua o iesire cu prietena sa povestim despre ziua precedenta, probabil temele, ceva curatenie in camera[ca e sambata]si alceva nu stiu:evident voi sta pe calculator, ascultand muzica si voi bea o cana fierbinte de ceai
Pai si la mine a picurat putin.
Ce voi face azi?
Pai daca nu mai ploua o iesire cu prietena sa povestim despre ziua precedenta,probabil temele,ceva curatenie in camera[ca e sambata]si alceva nu stiu:evident voi sta pe calculator,ascultand muzica si voi bea o cana fierbinte de ceai
Si la mine ploua . Pai astept sa vina o prietena pe la mine si dupa imi voi face temele.
anonim_4396 întreabă:
maya întreabă:
Antonia23K întreabă: