| jonydd a întrebat:

Cum fac actori sa planga la comanda? ce exerciti?

11 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

Sunt niste picaturi speciale folosite atunci cand actorul nu reuseste sa intre in starea respectiva dar, daca te concentrezi si esti implicat in poveste si asa mai departe lacrimile vin de la sine.Nu ti-a venit niciodata sa plangi la un film?

| EnvyU a răspuns:

Eu cred ca le da cu ceapa pe ochi sau lacrimi false happy desi nu este exclus sa fie si reale, eu pot sa ma fac sa plang cam intr-un minut, doua. Intrii in starea aia de plans si iti imaginezi chestii foarte triste, ajuta daca ai amintiri urate.

| Deliadelias a răspuns:

Uneori isi pun picaturii in ochiihee hee, alteori se gandesc la ceva tragic si dupa pur si simplu le vine sa planga:-s. Iti dai seama ca actorii sunt obisnuitii sa planga "la comanda"...hee hee

| ellenuk a răspuns:

Am intrat sa iti raspund la intrebare si am incercat sa plang si eu la comenda! sa stii ca uneori plang instant alteori imi ia cateva minute! e ceva din interior! recunosc ca acum mi-au dat lacrimile ascultand melodia mea preferata, aceasta contribuind serios la cele 2 lacrimi... odata ce iti dau cateva lacrimi pot urma si altele repede dar daca te opresti si incerci peste cateva secunde poate dura mult mai mult

| InViataReala a răspuns:

Pai ori cu ceapa, ori se forteaza singuri!

| InViataReala a răspuns:

Sper ca te-am ajutat! Funda?

| ElleElenaElle a răspuns:

Incearca a iti dai cu spirt sub ochi.

| dasky90 a răspuns:

Practic asta fiind pe drumul spre actorie...trebuie inainte de acest lucru sa te inchizi interior si sa te gandesti la cel mai rau lucru care l.ai patit in viata (au murit parintii, bunicii)...

| bombita a răspuns:

De obicei daca stai foarte mult timp fara sa clipesti ochii iti vor lacrima.winking

| corina6859 a răspuns:

Hey, pentru început înainte de a juca in scena respectiva actorului i se induce o stare de tristețe cum se face asat pai e fiecare cu tehnica lui, sunt actori care plâng la o melodie sunt actori care plang când isi imaginează anumite chestii sunt actori care plâng cand citesc ceva sau vad o segmenta dintr-un film.
Contează ce ii întristează mai tare, dar in filmele din ziua de zi se folosesc faimoasele picături pentru ca înainte de a filma o scena scena este pregătită 2, 3 ore in continuu pana este perfecta pentru camera deci nu o sa il pună pe ala sa plângă de 20 de ori, asa ca in acele momente mimează apoi când se filmează i de administrează picăturile.

| Tanase_Laurentiu_1996 a răspuns:

Sunt chestii puse pe ochi inainte de filmare