| euuuuuuu6 a întrebat:

Cum fac sa nu mai primesc mail-uri de pe TPU cand cineva pune o intrebare? pls

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

In partea de jos al acelui e-mail (care te anunta, cand un prieten pune o intrebare) exista un fel de buton pentru dezabonare. Cauta-l cu atentie si sigur vei gasi. Citeste e-mail-ul in intregime. Eu m-am dezabonat acum ceva timp (am o lista foarte mare de prieteni si primeam zilnic sute de e-mail-uri oh go onwinking ) si din cauza asta nu mai tin minte exact, care era "cuvantul cheie", dar daca eu l-am gasit, il vei gasi si tu.winking Bafta! peace signwinking

6 răspunsuri:
| Neylin a răspuns:

Nu stiu daca poti primi mail cand se pune o intrebare noua, dar primesti sigur mail cand unul dintre prietenii tai pune o intrebare. ex: " X a pus o intrebare pe TPU" (x=numele prietenului de pe TPU)

Răspuns utilizator avertizat
| Petronela a răspuns:

Nu stiu dar as vrea si eu sa aflu:d

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Deschizi mailul respectiv si sub el exista o notificare de genul "daca nu mai doresti sa primesti notificarea clic "aici", dai clic si nu o sa mai primesti notificari cand cei din lista de prieteni pun intrebari pe TPU. Numai bine!

| Zenithf a răspuns:

Vezi ca in unele mesage ai un punct la care zice daca nu vrei sa mai primesti notificari sa dai click pe "aici". Am fost curios unde ma trimite si acum nu mai pot primi mesage. sad

NOname
| NOname a răspuns:

@euuuuuuu6, ma bucur, ca am putut sa-ti fiu de folos. Mersi pentru apreciere! peace signwinking