| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Cum folosesc Chatgbt mai exact? Îmi fac cont și cât trebuie sa plătesc pe luna? Cum imi dau seama dacă merita sau nu Chatgbt pentru ca mie sincer nu mi se pare diferit de vechiea moda de căutare pur și simplu pe internet? Am auzit recent de la un prieten ca acest program de inteligența artificiala este dăunător pentru ca poate da și multe informații eronate! Adică vreau sa spun ca eu am auzit de la un prieten ca acest program de inteligența artificiala nu cauta raspunsurile exact ci mai degrabă ia mai multe răspunsuri din mai multe surse, iar apoi le adaugă pe toate și le scrie! Cum funcționează Chatgbt și de unde procesează atâtea informații și le scrie atât de repede! Este doar un singur robot sau sunt mai mulți? Merita sa îmi fac cont și sa folosesc Chatgbt? Și as vrea sa mai știu dacă este singurul program de inteligența artificiala sau sunt mai multe și mai mai bune? Chatgbt poate răspunde la orice întrebare? Și cam cât scrie la o întrebare? Cine imi poate oferi cât mai multe informații despre Chatgbt și la ce folosește mai exact?

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Îl poți folosi gratuit fără cont. Dar eu recomand Gemini de la Google. E gratuit dar trebuie să fii logat in browserul Google Chrome cu contul tău. Mie îmi pare a fi mai bun decât Chat GPT.

| Kiran a răspuns:

Daca folosesti ChatGBT, poti sa folosesti o varianta gratuita fara cont, dar raspunsurile lui cat si optiunea de a atasa imagini sau fisiere nu va fi posibila, ai 2-3 atasari gratuite per 5 ore daca ai cont chatgbt si versiunea premium temporar zilnic. (o sa te anunte cu un text sub consola unde scrii ca ti-a expirat versiunea zilnica si poti sa reincerci peste X ore)

Poti intreba AI-ul orice, de la informatii pana la ati creea poze, iar pe partea sa de viteza / adaptare la comportamentul tau probabil foloseste accesul la informatii, ca si cum ar fi un utilizator uman, doar ca el face asta in cateva secunde. Si nu, nu poate intreba la orice intrebare, este limitat sa nu jigneasca, sa detalieze lucruri de conotatie sexuala, etc dar desigur ca poti uneori sa treci peste acele "sigurante".

| LisaJulie a răspuns:

Varianta fără cont și gratuita este într-adevăr mai slaba dar da îți poate răspunde la foarte multe întrebări! Dacă nu este obișnuit cu ai-ul poți sa îți descarci aplicații pe telefon cu răspunsuri și tastezi acolo întrebările la care vrei răspuns

| gabicoo a răspuns:

Eu mai folosesc și asistentul Copilot din browserul Microsoft Edge de pe laptop (dacă ai un dispozitiv cu Windows e recomandat să-l folosești) - pentru fiecare text/răspuns indică minim 3 surse.

| Kufu95 a răspuns:

Nu îți trebuie cont, pui întrebări și el răspunde.

Bula
| Bula a răspuns:

Pe Chatgbt poti pune intrebari in orice limba (inclusiv romana) si primesti raspuns chiar si gratuit.
https://chatgptdemo.info/chat
Mai mult, poti purta chiar si comversatie despre cate un subiect dorit.