| NoInteres a întrebat:

Cum ii pot spune mamei mele ca am luat nota mica la testul de la mate am luat 3, 50/4 I don't want to see
am intrebat-o ce mi-ar face ea dar ei lasa si cand i-acum spus ca am gresit o gramada... a inceput sa tipe si sa comenteze ce pot face? ca sa ii spun? cum sa ii spun? va rog
dau funda!

Răspuns Câştigător
| gheorghyana a răspuns:

Pai spune-i ca ai avut un punct pe care nu l-ai prea inteles. Apoi amintestei ca si ea a fost eleva si stie ca este destul de greu.Mai trebuie sa o intrebi ea ce note a luat la scoala si apoi sa o rogi sa nu se enerveze. Succes si stai linistita e mama ta nu o sa te omoare!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema e ca tu nu inveti pentru mama ta, ca sa tipe sau sa nu tipe ea.tu inveti pentru tine ca sa stii, si sa ai cunostinte si note ce-ti vor permite sa mergi mai departe.cu 3,50 nu prea se poate.inseamna ca nu inveti.aurora? iti spun si tie cum i-am spus feviorului meu.invata ca nu se poate altfel.al meu a stat 3 ani in clasa a 10-a si acum e seralist in clasa a11-a.eu l-am trimis la munca.el s-a dus la scoala.eu il trimit si la munca fiindca, nu-i dau bani.nici de caiete, nici de pachet nici de transport.e treaba lui acum.neascultarea costa aurora.profita de scoala, de parinti de ajutor, de calculator si de timp.lasa prostiile celelalte si invata.

| NoInteres explică:

Eu invat! doar ca nu ma prea pricep la materia matematica. in rest ma descurc la restul! chiar si cle mai destept baiat d ela noi din clasa a luat 7!
multumesc gheorgHina :*

| MarianAsh a răspuns:

"Mamă, am probleme la matematică, crezi că ai putea să mă ajuţi două ore pe zi să facem exerciţii până recuperez ce nu ştiu? Nu înţeleg totul la şcoală şi mi-ar prinde bine să îmi mai explice cineva."