| dany24242424 a întrebat:

Cum il cheama pe sf care la scos pe traian(imparatul romei) din iad? cine spune corcet funda!

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Dany_4119,
Well, poate in evul mediu, i s-au facut niste rugaciuni, de catre vreun sfant, ma rog... si s-ar fi spus cum ca, prin urmare, i-ar fi fost sufletul salvat din iad. E ceea ce aflu si eu acum, de pe 'net. Dar nu-i suficient... Chiar sunt curioasa sa aflu si eu, ce-i cu intrebarea ta.
Bafta la scoala.

7 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Cine ti-a dat tie tema asta? - ma mir..., pentru ca pe timpul lui Traian, imparatul Romei, nu existau ''sf'', ci zei.
Si, meriti sa fii raportat, pentru ca temele pe TPU sunt interzise.

| dany24242424 explică (pentru JeSa):

La scoala

| JeSa a răspuns (pentru dany24242424):

Inteleg ca la scoala, dar nu-ti inteleg bine enuntul... de fapt, daca e ceea ce-am citit- exact, inseamna ca e cum ti-am zis mai sus, cum ca - ''...pe timpul lui Traian, imparatul Romei, nu existau ''sf'', ci zei.''. Sau, s-a schimbat istoria/materia? Hai ca sunt in ceata!
Si, scuza-ma ca te intreb, dar in ce clasa esti?/Ce istorie faceti?

In a 6

Asa ne-a intrebat profesoara eu am scris exact la fel cum ne spus

Mersi

| JeSa a răspuns (pentru dany24242424):

Dany_4119,
Well, poate in evul mediu, i s-au facut niste rugaciuni, de catre vreun sfant, ma rog... si s-ar fi spus cum ca, prin urmare, i-ar fi fost sufletul salvat din iad. E ceea ce aflu si eu acum, de pe 'net. Dar nu-i suficient... Chiar sunt curioasa sa aflu si eu, ce-i cu intrebarea ta.
Bafta la scoala.

| SigMariaVioleta a răspuns:

Sfântul Grigorie Dialogul: https://doxologia.ro/......opul-romei
Scrie chiar la finalul vieții lui.