| Prochill a întrebat:

Cum imi activez si eu roamingu la cartela FROG? Eu joi plec in Belgia si vreau sa imi activez roamingu, Dau funda celui care imi zice cum sa fac pas cu pas.

Răspuns Câştigător
| yonela80 a răspuns:

Dacă te afli în ţară, activarea Extraopţiunii Roaming Traveler se poate face prin apel gratuit la 1234 Serviciul de Relaţii Clienţi, trimiţând un SMS gratuit cu textul "A RT EO" la 1234 sau prin apel gratuit la *100#. Dacă te afli în roaming, poţi activa Extraopţiunea Roaming Traveler prin apel gratuit la *100# sau trimiţând un SMS cu textul "A RT EO" către numărul 0766127626, tarifat conform zonei unde te afli în roaming.
Extraopţiunea Roaming Traveler poate fi dezactivată oricând. Dacă te afli în ţară, dezactivarea Extraopţiunii Roaming Traveler se poate face prin apel gratuit la 1234 Serviciul de Relaţii Clienţi sau trimiţând un SMS gratuit cu textul "D RT EO" la 1234. Dacă te afli în roaming, poţi dezactiva Extraopţiunea Roaming Traveler trimiţând un SMS cu textul "D RT EO" către numarul 0766127626, tarifat conform zonei unde te afli în roaming.
Oferta este valabilă până la 31 mai 2012

| anonim_4396 a răspuns (pentru yonela80):

E si greu tare sa dai copy-paste...

| yonela80 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca eu am gasit raspunsul pe net si prochill nu la gasit de ce sa nu dau un copy-paste sa ajut

2 răspunsuri: