Daca nu ai credit si un alt telefon pentru a afla numarul. Suna la 444 si urmeaza instructiunile robotului pentru a afla numarul tau de telefon Vodafone!
Era asa greu sa va dati seama ca nu am cu ce sa dau bip pe alt nr? Ms pentru cei care chiar au dat un raspuns normal
Pe scurt...niste repr Vodafone incercau sa promoveze reteaua aceasta si ofereau cartele trecatorilor pe strada, cu cate 100 min si 100 sms-uri in retea. Iar acum as vrea sa imi aflu nr de telefon, dar, neavand niciodata cartela in reteaua Vodafone, nu stiu nici nr.Servicii Clienti etc.Simplu,nu?
Si app...Miletyn,chiar ai impresia ca as jefui un om pe strada si i-as lua cartela de Vodafone? Serios acum! Cica"cum ai putea sa detii o cartela legal, fara ca macar sa ii stii nr de tel...". Ma faci sa rad!
Greu ai zis? uite, ma crezi ori nu ca vorbesc serios, dar nu pricep, neam, cum ajungi sa detii -legal!- o cartela SIM careia sa nu-i stii nr. de apel; lamureste-ma te rog, ca poate maine-poimaine dau coltu' si nu vreau sa mi se zica "dincolo" ca-s... neinstruit.
Eu am primit impreuna cu telefonul o cartela sim de Vodafone. fiu-meu a consumat tot creditul pe net. noi folosim in familie Orange. intr-o seara voiam sa-l sun si nu stiam ce nr. are(il foloseste doar la jocuri)era singurul tel. pe care il avea in preajma. acum ma intrebam ce nr. are, deci, nu e imposibil...
Hombre, m-ai inteles gresit, n-am intentionat nici macar o clipa sa te acuz de savarsirea vreunei fapte reprobabile; crede-ma, eu chiar vreau sa te ajut si de aceea iti propun sa clarificam problema in sine. In acest sens, detaliile pe care abia acum le mentionezi -in legatura cu provenienta cartelei- m-au determinat sa-ti recitesc intrebarea si apoi sa-mi pun urmatoarea problema : o fi vorba de o cartela SIM care are nr. de apel sau e vorba doar(!) de o cartela de reincarcare cu acele minute si sms-uri?
Analizam cronologic variantele :
1) daca era vorba de o cartela SIM cu nr. de apel, asa cum am crezut initial, atunci ar fi trebuit sa gasesti nr. de apel inscriptionat pe ambalajul comercial ( un plic din hartie in care se afla un carton-suport-SIM, carton inscriptionat, deasemeni, cu codul puk1, puk2 )
Ori, daca din spusele tale nu reiese ca ai fi primit o asemenea cartela, sunt nevoit sa admit ca prima oara nu m-am gandit si la posibilitatea existentei celei de a 2-a variante; asadar :
2) ai primit, cel mai probabil, o cartela reincarcabila, adica un carton pe care se afla inscriptionat un cod de reincarcare (lizibil doar dupa razuire!); cu acest cod poti reincarca o cartela-SIM pe care se presupune ca deja o detii sau, eventual, o achizitionezi de noua, urmand sa beneficiezi (si) de acele minute si sms-uri de care ai pomenit.
Hey,iti trimit un messaj cu suna'ma te rog sa ma anunti ce nr de telefon am te rog!
Ti'am folosit nr pentru imi afla nr cand primesti messajul cu suna'ma zi-mi si mie nr meu te rog?!?
Apeleaza *686#, am gasit informatia pe site-ul Vodafone, am verificat si merge.
BlaBlaw Tati esti cel mai istez dintre toti. Te felicit
Sal! in primul rand vreau sa zic ca pentru acelasi lucru am intrat si eu pe net in seara asta, adica sa caut o modalitate cum imi pot afla nr de tel dupa o cartela vodafone.aici am gasit, slava domnnului! in al doilea rand il pot asigura pe d-nul panfletar ca si eu ca si tine de altfel am primit o cartela fara acel plic de hartie, ci doar cartela propriu-zisa care era atasata de o cartela m mare, tip telefoanele publice, pe care, adevarat erau si codurile pin si puk.asa ca, daca e in necunostinta de cauza, sa nu m vb, pentru ca am oservat ca baiat prost, nu este. ok. o seara buna tuturor!
Nu mergeeeeeeeeeee nici o metoda.imi zice ca nr nu este eligibil.asta la *120#
Nu mai am cartonul deDa la cartela si nu mai stiu nr de tel si nici n-am mai folosito este Vodafone
E simplu, apelează *#686# și în câteva momente vei primi numărul afișat pe ecran, nu uita să ai un pix la îndemână.
*686# e bun si merge
RESTUL... SUNTETI **TOTAL** RETARDATI
suna tu CRETINULE la 112, sa iti iei TU AMENDA
sau suna in P%$#A MEA, CA LA 444 NU POTI... FARA CREDIT, la fel orice beep
TheBestForYou întreabă:
boooooring întreabă:
JokeruRonaldo întreabă: