Ca sa poti plati online cu un card BRD, iti cere si adresa destinatarului.
La BT nu cere. Ti-am spus sa nu ma mai bruiezi cu prostii! Raspunde-i celui ce te-a intrebat. Eu nu te-am intrebat nimic.
Daca dai raspunsuri gresite, in totalitate sau cu greseli, pe jumatate, o sa te bruiez. E un site de discutii, nu de verdicte.
Pai cum ii gresit? Ti-am spus: la mine la banca nu te intreaba nimeni de adresa si cred ca asa este si la BRD! O sa ma informez maine dar sunt sigur ca vorbesti din auzite. Oricum nu este normal sa urmaresti un om si sa il bruiezi. E ceva problema de sanatate.
Ai o incapatanare demna de un lucru mai bun. Crezi ca esti destept(a) si stii totul dar nu-i asa. Am pus "a" in paranteza pentru ca am vaga impresie ca esti femeie! Asa reactionezi. Am fost astazi la BRD si mi-au spus ca nu-i nevoie decat de IBAN si nume si prenume. Altfel puteam sa si stiu asta pentru ca fac plata intretinerii (uneori) in contul asociatiei si nu ma intreaba nimeni nimic. Mi s-a spus ca este valabila si reciproca, atunci cand trimiti bani cuiva. Alta data se cerea si CNP-ul dar mai nou, cu GDPR-ul, nu se mai cere. Am facut si scris la BRD. Cand vine raspunsul o sa ti-l dau. Te rog frumos sa ma lasi in pace. Altfel te voi bloca pentru ca vad ca ai o lipsa de educatie mare cat Casa Poporului.
Ii mai si dai sfaturi lui Ioandela sal. Omul are concedii si vacante cati ani de viata ai tu si a facut o viata meseria de jurist.
Dar tot greseste. Nici eu nu sunt copilandru.
Nu te supara, dar eu ma refeream la trimiterea banilor din cont in cont, online. Am trimis bani acum 6 luni si mi-a cerut adresa. destinatarului. Si cu asta am incheiat.
Nu îți cere nimeni adresa la un simplu transfer bancar. Nu mai zi prostii
Te rog sa dai dovada de bun simt.
Eu am transferat online mai multe sume de la BRD la alte banci (la BRD ma refeream). Am primit bani in cont BCR de la mai multe pesoane care aveau cont la BRD si mi-au cerut adresa.
Am facut si reclamatie si mi s-a raspuns ca asta este politica bancii.
Asa ca nu spun prostii.
E adevarat ca toate transferurile au avut loc intre persoane fizice.
Ghidul oficial de pe site de la brd
https://gazest.ro/......mobile.pdf
Pagina 10
zice clar, adresa (OPTIONALA). Deci ai vorbit prostii.
Doar ibanul și atât. Nu alte date de pe card sau altceva. Eventual numele dvs. În unele aplicații cer și numele.
Pai, depinde unde vrei banii, presupun ca in cont, nu?
Daca da, ii dai IBAN-ul. Il poti afla fie din aplicatia bancii, fie sunand la ei in call center.
In nici un caz datele de la card! Gen serie card, cod de pe spate, data de expirare etc.
Poti folosii o firma de curierat, stabiliti la curier ca transportul sa fie platit de cumparator si atat.
vine curierul iti ia produsul, il duce si acolo primeste banii pe transport curierul