Depinde pe ce retea este telefonul, nu depinde de marca / modelul telefonului. Daca esti pe Vodafone, suna (gratuit) la numarul *266 si iti spune acolo tot ce ai de facut. Daca esti pe Orange, suna (gratuit) la *100# si iti spune acolo tot ce ai de facut. Daca esti pe cosmote suna (gratuit) la 177 si iti spune acolo tot ce ai de facut. Funda?
Suni la *100# si activezi casuta vocala pentru telefon! este cea mai simpla metoda! bafta multa
Pai suni la masegeria vocala chiar daca nai nici un mesaj vocal:s Si iti spune robotul ca daca vrei la prima pagina apasa tasta x dac vrei aia apasa tasta y...etc.si tu apesi tasca care tio spune robotu ex pentru a inregistra cutare apasa tasta b :d! Sper ca te-am ajutat
Din cate stiu eu nu conteaza telefonultrebuie doar sati activezi mesageria vocala daca esti pe Orange suni la*100# acolo iti va aparea un meniu dai raspuns apesi tasta7 (servicii si puk)dupa care tasta5 mesagerie vocala si o activezidaca esti in alta retea ar cam trebui sa fie la fel doar ca o sa fie alt numarnu *100# sper sa te ajute ce ti-am zis
Dannnny întreabă: