| Syma a întrebat:

Cum imi pot afla parola la email si la mess printr-un id alternativ chiar m-am gandit sa fac asta inainte cu o sap sa mi se fure id am id alternativ pus in optiuni de cont dar nu stiu unde si cui trebuie sa scriu sa trimita parola automat pe al doilea id pe care ii stiu parola si pot afla si parola de la celalalt id va rog frumos imi spuneti unde sa intru sa imi trimita parola pe id alternativ?

14 răspunsuri:
| symona1216 a răspuns:

Dai Forgot your password - apoi 1 I forgot my password - iti pui id si codul acela. dupa iti apare id alternativ si o sa iti trimita un mail pe id alternativ. apoi intrii la e mail selectezi codul care il primesti si o schimbi thinking sper ca ti am fost de folos

| symona1216 a răspuns:

Dai Forgot your password - apoi 1 I forgot my password - iti pui id si codul acela. dupa iti apare id alternativ si o sa iti trimita un mail pe id alternativ. apoi intrii la e mail selectezi codul care il primesti si o schimbi thinking sper ca ti-am fost de folos

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Iar tu "hacherule"? Ti-am zis si eu data trecuta, acum ti-a zis si Giulia, ce nu intelegi? Raspunzi la intrebarile de securitate si ti se va trimite noua parola la adresa de email deja atasatata.

| Syma explică:

Ma fratilor dar eu nu pot sa raspund la intrebari uite ce imi da cand cer la id cscoco

Sorry, your password can't be reset online
For security reasons, we require you to contact Customer Care
If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.

Contact Customer Care

| symona1216 a răspuns:

Pai,fa cum am zis eu si nu iti mai apar intrebarile...iti apare direct id alternativ :*:*

| Syma explică:

Dar nu merge nu imi apare sa scriu nicaieri cand dau acolo la forget pun id pierdut si dupa imi da mesaju asta Sorry, your password can't be reset online
For security reasons, we require you to contact Customer Care
If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.

Contact Customer Care

asta incerc sa spun uite incearca sa afli la id cscoco sa vezi

| symona1216 a răspuns:

Cred ca ti-a sters cineva id-alternativ,,,

| Syma explică:

Nu cred asta pentru ca nu stia nimeni parola... iar cei de la yahoo nu imi raspunde de vreo 2 sap

| catalin28 a răspuns (pentru symona1216):

Ma ajuta si pe me cineva sa-mi aflu parola la un id ca mi'au spart parola si nu stiu cum sa fac... please!

| tzp97 a răspuns:

Aceeasi problema cum ai si tu nu-mi raspunde nimeni de la messenger:! m-am trezit intr-o zi ca nu-mi merge idu am intrat am dat la frogot paswrd la fel imi zicestraight face ca ops :!~

| tzp97 a răspuns:

aceeasi problema cum ai si tu nu-mi raspunde nimeni de la messenger m-am trezit intr-o zi ca nu-mi merge idu am intrat am dat la frogot paswrd la fel imi zice ca ops

| Titus_Sfichi_1982 a răspuns:

Cum pot sam aflu parola de e mail

| Mihasan_Florin_1972 a răspuns:

Nu mai stiu parola de la Emeil

| Mitan_Adina_1969 a răspuns:

Mi-am uitat parola de email nu stiu ce sa fac