Domnule Muratura, mie imi este de ajuns sa ma uit in oglindă 1 singura data si ma motivez pentru următoarele 6 luni in blană, forță maximă. Un trecut sumbru, urat, te poate ajuta, chiar si viata de zi cu zi, stresul etc te pot "ajuta" sa-ti mentina aprinsa "flacără" a ceea ce tu vrei sa faci, își pot gasi in sala de forță sau stiu eu ce altceva, fie ca e vorba de sport sau domenii de activitate un refugiu, un loc care ii deconectează de la realitate, care-i ajuta sa se relaxeze, destreseze etc etc. Vezi tu, toti ăștia care fac ceva (nu-i punem la socoteala pe cei ce au reusit, au ajuns departe) duc un război pe 3 fronturi: fizic, psihic, intelectual. Dacă pierzi pe 1, ai pierdut pe toate. Nu e neapărat să ai un trecut urat sau o viata urâtă, e de ajuns sa părăsești zona de confort.
Pai da pentru ca doar daca ai intampinat si intampini greseli stii ce iti doresti sa faci si sa dedici extrem de mult timp facand acel lucru
O tampenie. Si persoanele care nu trec prin experiente de viata pot linistite sa urmeze un stil de viata sanatos. Cum? Sa zicem ca nu-ti dai seama exact care sunt rezultatele acestor obiceiuri asupra ta. Atunci...te uiti la altii. Care au un stil de viata sanatos si observi rezultatele in ei. O motivatie mai placuta pentru a incepe si tu, nu exista!
Cauta pe Youtube niste persoane care fac vlog-uri legate de nutritie, sport, motivatie etc. Priveste si, daca te tenteaza sa inveti de la acei oameni, n-ai decat! Rau n-are ce sa-ti faca.
E bine sa eviti a ti se intampla ceva nefericit pentru a lua atitudine fata de propria ta viata. (mens sana in corpore sano)
Inclusiv eu am un trecut trist, dar toți au și daca nu, vor avea (încurajator nu?) dar nu sta chiar asta la baza, baza e pasiunea iar mereu la început e greu, cand m-am apucat de YouTube am lăsat tot și mi-am facut pasiunea, da durerea ajuta dar aceea vine o data cu viata, iar daca vrei sa faci ceva apucate indiferent, o sa vina și dramele:’)
Iepurijg întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: