Eu aş spune mai bine că talentul te găseşte pe tine. Cum îţi dai seama? Făcând ce îţi place, ce îţi face ţie plăcere, când eşti supărat, dezamăgit, neliniştit, "te scufunzi" în această plăcere unde uiţi de toate, şi care îţi readuce starea aceea de linişte, de fericire. Observă la ce te pricepi tu cel mai bine şi la ce-ţi face plăcere să faci, iar atunci, cu siguranţă că ţi-ai găsit talentul.
Sunt tabere de vară pentru. copii în acest sens, cu personal calificat, care întreprind diverse activităţi de creaţie, de dezvoltare a personalităţii, a imaginaţiei, menite să ajute copii să-şi identifice aptitudinile fizice şi intelectuale, pentru. a observa avantajul lucrului în echipă, pentru. a dobândi respect pentru. natura şi semenii săi. Eu cred că ar trebui pus mai mare preţ pe astfel de tabere.
Intai incepi prin a te gandi ce iti place sa faci mai mult si mai mult in timpul tau liber si la ce te pricepi si asa afli la ce esti bun!
Si daca in timpul meu liber imi placa sa stau pe calculator ce talent am atunci?
Daca ai vreun talent, te gaseste el pe tine.
Daca n-ai, nu incerca sa inventezi unul.
Inceerc sa vad daca is buna la ceea ce cred eu. Am vrut sa vad daca am talent la cantat, am cantat si nu am talent . Si tot asa .
nu stiu
pai in primul rand asi spune sa te apuci sa zici, stiu sa cant? nuuuuuuuuuuuuuuuuuu.stiu sa desenez... putinn, stiu sa compun poezii.compuneri etc, nuuuuu.si nu gasesti nik.sa lasam gluma:-W asteapta si daca ai vreun talent il vei descoperi cu siguranta., si daca nu daca te intrebi un an de zile cum am facut eu mai sus, poate vei descopri ceva succes sa-mi sp daca ai gasit ceva pup
Babygurlshark întreabă: