Https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account de aici iti stergi contul si poti sa-ti schimbi numele in dreapta,la account, account settings, si la name dai pe edit in dreapta.
Pentru a-ti schimba numele sus in dr--contul meu--setarile contului---editeaza(in dreptul numelui)-save
iar pentru a-ti sterge contul intri tot acolo iar din stg dai securitate(a 2 dupa general) si jos ai "Deactivate your account."
Numele poti sa ti'l shimbi astfel.intri la contul meu si dai al setarile contului acoo iti apare name iti pui numele pe care il vrei si dai salveaza modificarile:) si stergerea contului.https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
Te loghezi si pe pagina care se va deschide apesi butonul "Submit". Astfel contul tau va fi dezactivat, dar nu sters. Daca vrei sa il stergi definitiv, dupa ce l-ai dezactivat nu te mai loghezi 2 saptamani. Astfel contul tau va fi sters definitiv. Daca vrei doar sa il dezactivezi pentru o perioada nelimitata in ideea ca il vei refolosi candva intra pe profilul tau, apasa "Contul meu", "Setarile contului", "Dezactiveaza cont". Succes funda plzz:xxx
Pai dai Account apoi Account Settings si apoi scrie Name Username, etc.dai la Name unde scrie Edit...dar merge de 5 ori sa schimbi dupa poti pune Nickname
NitaLoredanaFlorentina întreabă:
Bianca292006 întreabă: