| Radumpp a întrebat:

Cum ma conectez cu iphone-ul prin wireless la pc fara cablu usb, exista o metoda dau funda!

6 răspunsuri:
| membrugirl2010 a răspuns:

Intrii in setari la Internet sau Conectivitate si activezi wirelessul

| PolaruV8 a răspuns:

Salut Radu_9840! Poti sa te conectezi cu ajutorul routerului, daca ai un router te poti conecta cu ajutorul aplicatiei wifi de pe mobil imposibil ca iphone-ul sa nu aiba, asa am si eu ma conectez si pe notebook si pe mobil si am si la PC. Mult noroc! Funda?

| Radumpp explică (pentru PolaruV8):

Ce activez, mai multe xplicatii, ce iphone ai?

| PolaruV8 a răspuns:

Pai nu am iphone, am un Samsung gt5560i,dar cum ti-am zis nu are cum sa nu aibe WiFi Iphone-ul! Incearca sa intru la Setari-->Conectivitate -->Wi-Fi--->Si de aici iti gaseste el daca exista un dispozitiv! S-ar putea ca tu sa ai altfel meniul asa ca incearca tot pe la conectivitate! Bafta si mult succes!

| Radumpp explică (pentru PolaruV8):

Aaaaa, tu ai inteles alfel, eu ziceam sa nu mai sincronizes fisierele,pozele, aplicatiile, etc prin usb cu ajutorul programului itunes eu ziceam in loc de usb sa ma conectez cu wirlessul, acum ai inteles?

| PolaruV8 a răspuns:

A sa inteleg ca tu vrei sa trimiti fisiere prin wireless? Pai nu cred ca merge daca vrei sa trimiti si sa bagi mai repede fisiere, achizitioneaza un Bluetooth costa pana in 40lei banuiesc sau daca nu face exact ca mine,eu nu am USB am adapter pentru cardul din telefon,introduc cardul in el si apoi intoduc adaptorul in notebook si imi iau melodii, scot poze, video ce am pe el pe notebook si tot asa. Daca vrei poti sa iti cumperi un adaptor.S-ar putea sa ai de la iphone cand l-ai cumparat.Dar de ce te deranjeaza USB?