| emilenescu a întrebat:

Cum mut o poza dintr-un album in altul (hi5) fiti foarte expliciti va rog frumos... funda

5 răspunsuri:
| LostHappiness a răspuns:

Pai... intri in acel album, unde se vad pozele micute si mai multe si pui sagetuta de la mouse peste poza. O sa-ti apara o chestie cu un partatel si o sagetuta, iar apoi dai acolo si selectezi albumul in care vrei sa pui poza. happy Sper sa iti iasa happy. Pup :*

| SecretName1234 a răspuns:

Deci...
pe poza care vrei sa o muti apare mai jos in stanga daca vrei sa o stergi si in dreapta daca vrei sa o muti si dai mutare, selectezi albumul dorit si gata poza care era intr-un album acum este in altul daca nu ai inteles poti sa imi dai id-ul si parola si te ajutbig grin

| mary123 a răspuns:

Salut. Ca sa muti o poza, mergi la pozele tale, gasesti uneva in partea e sus "Albumele mele". Dai click acolo, mergi la albumul cu poza. Treci cu mouse-ul pe deasupra pozei care vrei s-o muti si o sa-ti apara doua iconite. Una dintre ele, cea din stanga, muta poza. Dai click pe ea si selectezi albumul in care vrei sa muti poza.

Sper ca te-am ajutat :*

| CoCaCoLa a răspuns:

Intri in album acolounde sunt toate pozele ti sageata pe poza care vreo sa o muti iti apare in josu pozei sa muti poza in alt albumhappy

| Lolipop_4327 a răspuns:

Buna
intri pe albumul din care vrei sa muti poza
pe poza care vrei sa o muti tii sageata
si in stanga, jos, in poza scrie "mutare imagine in alt album" si dai acolo
winking
sper ca ti-am fost de folos
funda?big grin