Exista urmatoarele posibilitati:
1. Prin tastarea codului *100# si urmand instructiunile afisate pe display-ul telefonului dumneavoastra;
2. Prin apelarea de pe orice numar de telefon de cartela preplatita COSMOTE a Serviciului de Relatii cu Clientii disponibil la numarul de telefon gratuit 1234, accesand tastele: 1 ("Pentru limba romana"), 1 ("Pentru credit, extraoptiuni si alte informatii despre contul tau"), 5 ("Pentru a afla codul PUK");
3. Prin accesarea portalului WebCare care va furnizeaza informatii despre contul dumneavoastra pe pagina dedicata; http://webcare.cosmote.ro, tab-ul "Ajutor", "PUK".
La fel si numarul cartelei!
Nr de cartela se poate afla apeland 222.codul pin trebuie tu sa-l stii...codul puk il poti afla apeland Serviciul Self Care
Codul pin nu se poate afla daca l-ati uitat insa puteti afla codul puk prin apel la *100# pentru a schimba pinul
Numarul de telefon il aflati apeland alt numar (cea mai simpla metoda)
Mai multe informatii gasiti la www.Cartele-Telefon.net
In aceeasi situatie m-am aflat si eu acum cateva zile, din cauza unor probleme mi-am rupt cartele si numai aveam ce sa imi bag in telefon. Am cerut o cartela la o colega, era prea veche nu a mers imi cerea Puk-ul si chiar daca il aflam nu era bun, aveam o cartela pe acasa nu era activata si nu-i stiam nr nu am avut ce sa fac cu ea a trebuie sa-mi cumpar o cartela noua cu nr.
Am o cartela cozmote si imi cere cod pin si nu stiu nr de telefon cum pot afla?
JustSkill întreabă: