Banuiesc ca-i complicat--- sper sa ai norocul sa gaseasca ceea ce te intereseaza!
Din cate stiu, intreaga retea de supraveghere cu mijloace video a spatiilor publice este proprietatea primariei iar serviciul public "Politia locala" asigura serviciile de dispecerat central de monitorizare. Asadar, informeaza-te la primaria localitatii de domiciliu.
Nu este proprietatea firmei? Pe ea sunt camerele.
Daca parcarea este proprietate privata a vreunei firme, atunci du-te la firma cu care ai semnat contractul de inchiriere al locului de parcare--- acesteia ii apartin si camerele video care supravegheaza parcarea. Daca parcarea este in proprietatea primariei si camerele de supraveghere sunt ale acesteia!
Parcarea este a primăriei.
Camera firmei filmează și la ei, dar și în stradă.
In acest caz faci precum ti-a raspuns userul " Măcii98 " --- te duci la acea firma si intrebi!
Am întrebat.
Este mai complicat de făcut. Trebuie să îmi dea un răspuns în câteva zile că filmările sunt pe server la firmă de securitate.
Banuiesc ca-i complicat--- sper sa ai norocul sa gaseasca ceea ce te intereseaza!
Cred ca ai putea merge la acea firma si sa întrebi. Am avut o situație asemănătoare si doar mers sa întreb.
anonim_4396 întreabă: