| rtfm a întrebat:

Cum pot curata tastatura de la PC?

8 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Scoti cu mare grija toate butoanele si le speli cu apa si detergent.In prealabil faci o poza cu tastatura ca sa stii pozitia butoanelor si sa le poti pune in aceeasi ordine.
Tastaturile sunt relativ ieftine si nu merita osteneala.

| JeSa a răspuns:

O intorci si o "scuturi"(tastatura) de praf sau de mizerie, dupa care dai cu o carpa moale whistling"sprayata cu pronto"hee hee peste "ea"(tasta.); e ca si fresh, dupa...tongue

| borsec a răspuns:

Exista si un spray cu aer comprimat este foarte bun pentru tastatura.

| zuzuliana a răspuns:

Eu mi-o curat de obicei...imi scot butoanele afara si le curat pe rand pe fiecare cu spirt si interiorul tastaturii cu spirt si betisor cu vata...si pe urma le pun la loc. Si arata tastatura ca noua...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu un aspirator mic printre butoane.Si cu vata cu spirt.Altfel nu vad cum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu desurubez capacul din spate, scot electronicele si apoi cu o perie cu peri mai moi si lungi si cu detergent o fac luna fara sa scot butoanele, o usuc cu uscatorul ii pun componentele la loc si e ca noua happy

| RadikalGamer a răspuns:

Nu îți recomand să scoți butoanele pentru că nu o să mai meargă niciodată tastatura la fel. Poți sa o sufli cu aer comprimat bine bine, apoi iei niste servețele împăturite, le înmoi în spirt si le treci printre taste.

| alle_1386 a răspuns:

Multa rabdare si scoti fiecare tasta imparte big grin sau iti cumperi altabatting eyelashes