| Lory90 a întrebat:

Cum pot descarca muzica? ce pasi trebuie sa urmez ca sa descarc muzica de pe net? repede va rog.mersi

6 răspunsuri:
| PeAcE a răspuns:

Pai sunt anumite site-uri de pe care poti descarca muzica, dar eu prefer sa scriu pe google numele melodiei+download si asa e mai simplu. Or sa iti apara mai multe site-uri si tu trebuie sa alegi unul. Vezi unde scrie download melodia respectiva sau doar download si dai acolo.
Eu prefer site-uri precum fisierulmeu.ro sau filefox.ro sau descarc melodiile de pe youtube cu youtube downloander!

Sper ca raspunsul meu sa te ajute!kiss

| foxi a răspuns:

Descarci firefox, extensia downloud helper, mergi la youtube si descarci!

| Nebuneală a răspuns:

Buna:) uite`e un site:) aici http://fisierulmeu.ro/

| Laurici :x a răspuns:

Daca nu folosesti un site anume poti scrie pe google melodia care doresti s-o descarci si apoi dai click pe primul rezultat, sau al doile-a... si urmezi pasii care ti-i spun acolo! e usor! eu iti recoimand un program de descarcat muzica, poze, etc : Ares e f bunwinking
succes!

| heartgrenade a răspuns:

Instalezi vdownloader si descarci orice melodie sau videoclip d p youtube

| VadSuneteAudCulori a răspuns:

Daca vrei de pe youtube, intra pe youtube.com alege piesa.mai deschide o fereastra si www.vidtomp3.com,iei linkul de la melodia de pe youtube si il pui in casuta aceea alba. sau scrii la google descarca muzica mp3... sper ca te-am ajutat, fundita?:D