Ii spui sefului ca era prea penibil ca fix dupa inmormantare sa te duci la familia defunctului sa spui ca vrei copii dupa certificatul de deces.
P.S. Nici nu citisem celelalte raspunsuri, ca mi-au aparut abia dupa ce ti-am raspuns.
Te-am „mirosit" din prima.
Ai dat-o-n bara, ca zile libere pentru deces se acorda numai pentru parinti, bunici, frati, surori si copii.
Hai sa vedem cum omori pe unul din familie, ca sa obtii ce ai nevoie ori spui adevarul si iti vor taia 2 zile din salariu.
Sunt sigur că îți va da o copie cineva din familia celui care a decedat și la a cărui înmormântare ai fost.
Esti ironic, nu?
De ce sa fiu ironic? Doar nu ai mințit la muncă și acum vrei sa furi un certificat de deces nu?
Ba da, chiar am mințit
Nasol.
A zis mai jos @Eireann ca e penibil sa ceri o copie dupa certificatul de deces al omului. La asta m-am gandit si eu. Adica no... familie indoliata, cu griji si suparare sa isi bata capul sa iti dea tie un certificat de deces pentru munca...sa fim seriosi, daca tot suntem "seriosi"
Daca nu ai prins deloc ironia raspunsurilor mele nu e cazul sa raspunzi inapoi
Simplu: iei certificatul de deces (original) si ii faci o copie xerox.asta e tot!?
Am uitat sa menționez ca eu am mințit cu faptul ca mi-a murit cineva. Mi am luat liber din alt motiv
Nu poti!
mai bine iti asumi minciuna si astepti consecintele