Sincer, cred ca merge si cu ambele. Daca(,) cauti numai dupa locatie, sa zicem Tecuci, iti da toate persoanele de`acolo care au fb? Ar fi aiurea.
Daca scrii Ion Cutarescu Tecuci, e alta treaba, iti mai restrange rezultatele. Asta daca are numele lui real si locatia trecute...
Sunt o grămadă de persoane cu acelaşi nume, nu ştiu dacă o vei găsi aceea persoană pe care vreo să o cauţi.
Pai daca nu ai la tine o rabdare de fier ca sa cauti in zecile/sutele de persoane cu acelasi nume, atunci poti s`o cam uiti. Ma gandesc ca de facebook e vorba nu stii nici unde sta?
Google is your best friend.
Eu stiu ca facebook`ul gaseste persoane dupa nume, locatie si adresa de e-mail. Asa am auzit, ca eu nu am facebook.; p
Asta e. A fost o simpla sugestie din care nu cred ca are ceva de pierdut daca o incearca. Poate la ea merge.
Ma bucur, chiar nu stiam cum sa fac sa para ca am.
Sincer, cred ca merge si cu ambele. Daca(,) cauti numai dupa locatie, sa zicem Tecuci, iti da toate persoanele de`acolo care au fb? Ar fi aiurea.
Daca scrii Ion Cutarescu Tecuci, e alta treaba, iti mai restrange rezultatele. Asta daca are numele lui real si locatia trecute...
Dunu întreabă: