Incearca la primarie orasului respectiv nu mai stiu la ce anume ghiseu dar parca relatii cu clientii parca pentru ca la primarie sunt inscrisi toate persoanele din acel oras
Pai ai putea sa folosesti programul, sa vezi ce informatii are despre persoana pe care o cauti, si chiar daca e vechea adresa, ai putea sa te duci acolo si sa afli mai multe informatii,
o alta idee ar fi la politie... dar nu stiu cat sunt dispusi sa ajute (poate daca o invinovatesti pe ea de un furt)
o alta idee ar fi sa reiei pasii din trecut...adica a trebuit sa o cunosti cu ajutorul cuiva...
mult succes
Am cautat pe google dar nici o sansa... n-am gasit nimic cu numele ei sau al fetitei. m-am gandit ca poate a inscris-o la gradinita, la scoala, ceva...
in programul respectiv nu arata decat persoane din bucuresti si ea a stat in bucuresti o perioada dar s-a nascut in alt oras de aici asa ca nu ma ajuta deloc.
am fost la primaria de unde s-a nascut si nu mai stiu nimic de ea
n-as vrea sa ma duc la politie pentru ca nu-mi pare deloc seriosi, mai mult pierdere de timp...nu sunt in stare...
O cheama ragalie maria carmen.strada florilor localitatea domnin jud salaj data nasteri 28 sectembrie 1987
AlexMaftei2001 întreabă: