1) Deschizi Yahoo! Messenger
2)Dai la "Forgot your password?"
3)Dupa ce ai dat la "Forgot your password?" ti se va deschide o fereastra in browser unde iti va veni sa alegi.
4)Trebe sa alegi : " I have a problem with my password"
5)Dai next
6)Iti va veni o casuta unde trebuie sa iti introduci id-ul tau si mai jos iti va veni o casuta unde trebuie sa introduci codul acela
7)Dupa ce le-ai introdus pe amandoua dai next
8)Acum iti va veni prima intrebare care ai pus-o cand ai facut adresa de mess.Trebuie sa raspunzi la ea.
9)Dai next
10)Iti va veni a doua intrebare pusa de tine de la adresa de mess.Trebuie sa raspunzi si la ea.
11)Dai next
12)Iti va veni o casuta in care trebuie sa introduci parola noua si mai jos iti va veni alta casuta in care trebuie sa introduci din nou parola noua
13)Dai next
14)Dai continue si gata. Vei putea sa iti accesezi din nou contul de e-mail
Bafta!
Nu stiu care e codul postal! off ce greu este
Schimbati parola :
Forgot this Pasword -> te duci pe FaceBook -> scrii parola te de mess -> sub ea treci noua parola!
Funda?
Nu pe facebook pe meesenger
Da ma... DAi la Forgot You Passowrd si intrii pe facebook cand vrei sa ti-o schimbi!
Da-i acolo jos la "Forgot the password" si completezi ce iti cere: intrebarile pe care ti le-ai pus cand ti-ai facut id-ul Si apoi e usor...
Nu stiu sigut intri pe mesanger iti scrii numele o parola gresita si vezi acolo "Am uitat parola" sau ceva de geu in engleza.Si iti apare o pagina de internet. Apoi te descurci tu..Sorry daca nu-i bine nu prea ma pricep la internet.
Rrallukka întreabă:
catalin542000 întreabă: