| YoungMoneyWeezy a întrebat:

Cum pot invata sa inot?

Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Nu e tocmai usor...trebuie sa ai un pic de curaj si sa nu intri in panica; apoi depinde si de varsta pe care o ai: cand esti mai mic ai si un pic de doza de nebunie, nu prea constientizezi multe si inveti mai usor; cand esti mai mare lucrurile stau altfel. Bine = mai intai iti iei un colac pe masura si intri in apa usor, dai din picioare lent asemenea scafandrilor dar foloseste si mainile; apoi incetul cu incetul exerseaza miscarile bratelor astfel incat capul sa-ti ramana la suprafata; Nu intra in apa mai mare decat statura ta fiindca o sa obosesti la un moment dat si sa ai un punct de sprijin la picioarela o adica; dupa o perioada poti lua vesta de salvare si la fel usor-usor intri in apa si mai ca te ajuti de picioare mai ca nu dai din maini si din picioare astfel incat sa-ti mentii capul si 1/3 din trup la suprafata...iar cand consideri tu.Renunta la tot si da-i bataie in apa la o scaldatoare buna. Eu am invatat sa inot legata cu funia de barca intr-o apa curgatoare si nu mi-a fost tocmai usor. Ma puneau sa inot in amonte nu in aval, asa ca de disperare sa nu ma duc la fund am dat din maini si din picioare pana n-am mai putut.

| Yummi a răspuns (pentru FemeiaPisică):

Ce texte te-ai pus sa scriismug rolling on the floor

6 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Eu am invatat sa innot in 3 zile. in prima zi am luat acea placa, pluta cum vrei sa-i spui si am inceput sa ma tin de ea si sa dau din picioare. Apoi a 2-a zi in timp ce ma tineam cu o mana de ea, cu cealalta bateam apa iar a 3-a zi am riscat si am innotat fara ajutorul ei! Ideea e ca si mie mi-a fost foarte frica ca o sa ma innec, dar aceasta teama mi-a disparut!

| eugenl a răspuns:

Cred ca in orice oras din tara exista o piscina unde se fac cursuri de inot. Cauta si u in orasul tau.

| Alissonn14 a răspuns:

Sari intr-un bazin de 3 metri si sa vezi ce o sa inveti sa inoti...

| MiauMiauPisiPufoasa a răspuns:

Da stiu eu doar ca e in Bucuresti.Se numeste 23August... poti caut ape internet locatia

| davinci777 a răspuns:

Roga pe cinev sa te duca unde va unde este apa mai dainca si sate aruce din barca si savez ce derepede o sa te invet sa inot asa m-am invatat si eu acum inot forte bine

Întrebări similare