| irinadenisse a întrebat:

Cum pot obtine astrograma daca nu cunosc ora nasterii mele

8 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Alegi una la intamplare. Se va potrivi la fel de bine. Functioneaza la fel de bine chiar daca nu stii nici ziua/luna/anul.
Apropo, cei care credeti in zodii, stiati ca zodiacul este CONVENTIONAL impartit in 12 zodii aproximativ egale? Ca in realitate unele zodii dureaza 2 luni, altele cateva ore?

| loredanarotariu a răspuns:

Nu poti.

| afrodita17 a răspuns:

Suna la iliutza...de la otv...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te pricepi? Eu as vrea sa stiu mai multe, pentru adevar nu pentru ca as crede in zodii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, am cautat ceva pe Internet, pentru tine: http://astrologikon.com/viewtopic.php?p=12388; Din cate stiu eu, daca nu stii ora nasterii pune ora 6(dimineata), sau 12. Dar, de obicei se pune ora 6, pentru ca se presupune ca este ora la care rasare Soarele, si poti sa vezi daca ai pus, ora corect, dupa prima casa astrologica (Ascendentul), si daca te recunosti in descrierea din Casa 1, inseamna ca ai pus ora bine. Fiecare zodie are 2 ore, adica, daca cineva nascut la ora 6 avea ascendentul in Berbec, la ora 8 va fi in taur, la 10 in gemeni, la 12 in rac,(acum depinde la cat a rasarit sorele in ziua respectiva). Pune ora 6 sau 12 pentru a obtine astrograme, sunt multe site-uri care fac gratuit astrograme(simple interpretari.pemtru mai multe detalii consulta un cabinet astrologic, sau un astrolog). uite aici un site, unde iti poti face astrograma gratis, dar daca te inregistrezi pe site(complet gratuit totul): www.mihneafiran.ro aici o sa gasesti de asemenea multe alte chestii super interesante si folositoare! Sper sa iti foloseasca raspunsul acesta. O zi faina sa ai :) - sebastiann_dann

| Romanita_Sârbu_1961 a răspuns:

Cum aflu ascendentul meu dacă nu stiu ora naşterii

| parvusorina a răspuns:

6 Aprilie 1973 sunt nascuta dar doresc sa aflu ora cand sunt nascuta

| Florica_Tismonar_1957 a răspuns:

Data nasterii 10.04. 1957, loc. Oravita, jud. Caras-Severin, nu stiu ora nasterii, doresc ascendent

Întrebări similare