| superpissy40 a întrebat:

Cum pot sa fac ca sa mi se indeplineasca o dorinta(adica ce trebuie sa fac ca sa mi se indeplineasca)? Funda! Scuze de categorie!

Răspuns Câştigător
| STeEaaNuuTtTzZz a răspuns:

1 iti pui o dorinta 2 te prefaci ca scuipi la sani 3 si se va indeplini

6 răspunsuri:
| 123321998896768 a răspuns:

Buna! nu prea cred in superstitii dar cred in trifoiul cu 4 foi chiar am avut noroc dar cu ajutorul lui vei gasi numai bani etc. dorinte nu prea ai cum.winking pa-pa

| ShyKido a răspuns:

Superstitioasa? Mhm. Intai iti largesti orizonturile, citesti niste carti, poate ceva filozofie... ceva profund, nu stiu.Te gandesti la viitorul apropiat, iti propui ceva, iti folosesti creierul si iti propui anumite. Doamne, nu mai umpleti pagina principala cu intrebari din astea! straight face

| alexa71 a răspuns:

Roaga_te la dumnezeu...el e singurul care te poate ajuta

| Minks a răspuns:

Daca vrei sa ti se implineasca o dorinta, trebuie sa faci tu ceva ca sa se implineasca. Nu sa astepti sa cada din cer banii, sau ce vrei tu sa cada.

| Couragebv a răspuns:

Am citit undeva, dar nu stiu "Daca un suflet isi va dori ceva din toata fiinta lui, si e curat, tot universul contempleaza la realizarea dorintei lui" Sper sa te incurajeze astahappy

| anutza a răspuns:

Cand earm mica incercam sa fac fapte bune si imi puneam de fiecaredata cate o dorinta, de multe ori se indeplineau, depinde acum si ce iti doresti

Întrebări similare